Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
-benden vazmı gectin sen
-evet
-vazgectin
-evet
-ben ya ben
-ne yapmaya calısıosun ne istiyosun bitti işte.
-ıvır zıvır vıttır zıttır o bu şu hı mı hık ne olcak
-olmuyo bitti istemiyorum.hakkını helal et
-sen et hoşçakal
-bye bye
SENİN ADINA YAPTIGIM HERSEY SENİN İÇİN YAPTIGIM HERSEY GURURUMU KIRIYOR.SENİ HİÇ BİŞEY DEĞİLKEN BEDAVADAN ADAM YAPIP(!)BU ERKEKÇE GİDİŞİN GURURMU KIRIYOR.MİDEMİ BULANDIRIYOR.O KADAR İYİSİN Kİ 3 YILLIK İLİŞKİYİ TELEFONDA AGLARKEN AYILIP BAYILAN SEVDİĞİNİ UMURSAMADAN BİTİRDİN.TABİ HELAL OLSUN BÖYLE ERKEKLİĞE ONCA SÖZ VERİP SARILIP AGLAYIP SENDEN VAZGECMEM DİYEN BÖYLE ERKEKLİĞE BÖYLE MANTIGA HELAL OLSUN.ÖDLEK SANA AŞKIM DİYEN DİLİM KOPSAYDI.SANA GELEN AYAKLARIM KIRILSAYDI.SENİN İÇİN YAŞ DÖKEN GÖZÜM KÖR OLSAYDI SENİN İÇİN ÇARPAN KALBİM DURSAYDI.CANIMI İSTESEN BİR KERE DÜŞÜNMEDEN VERİRDİM.AMA SEN HİÇ BİRİNE DEĞMEZMİŞSİN.SEN NE İSTEDİĞİNİ BİLMEZ DENGESİZ TUTARSIZ BENCİL HAİN TEHLİKELİ BİR İNSANSIN...HER GÜN DUALARIMDASIN ALLAH BELANI VERSİN.GÜN GÖRME KAHROL GÜNDEN GÜNE ERİ.CAN YAKMAYI ÖĞREN.BİR HAYVAN BİLE SENDEN DAHA MERHAMETLİDİR.KÖPEKLER BİLE YEDİĞİ KABA TÜKÜRMEZMİŞ.SENİN CİGERİN BİR KÖPEK KADAR PARA ETMİYOR.YALANLARIN SONUN OLSUN İNŞALLAH KİMSENİN CANINI YAKAMA BİDAHA.

Her kimsen lütfen ecele et. Gel artık. Yanımda ol. Mutlu et beni çok. :85: :85: :85:

dön artık bana geri..... uzun zaman oldu seni görmeyeli.... seni görmek için uyumam mı gerekli..... hep rüyada mı yaşamalı seni illa ki.... son bir kez görüp öpsem seni..... ne kadar özlemişim göremeyeli....

Heyyooooo güneşli pazar!!!
Lütfen lütfen tüm hafta güneşli olsun böyle!!!

Çok popüler olmasına rağmen ilk kez dinlemek istedim bu şarkıyı bu akşam.
İçimden geçen her şeyin özeti. Hoşçakal. :/

Sen hiç görmedin su vermeye benzedik plastik çiçeklere hiç görmedin

Sen hiç görmedin dans ettik durmadan kırık camlar üstünde

Sen öyle sana benzeyen her şey gibi erirken avuçlarımda

Ben unutuyorum.

Hoşçakal

Olacaklar sensiz olsun

Daha durmam boşluklarında ben

Unutuyorum.

insan doğduktan sonra abi sahibi olur muu:97:
oluyormuş evettt,iyiki varsın canım abimmm..zaman zaman seni kızdırsamda bi tek sen çekersin nazımı

İnşallah ahım yerini bulmuştur...

Ama çok özledim seni ben çoookkkk.

Çok gıcıksın biliyo musun küstüm işte sana birdaha da konuşma benimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…