Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok kırdın kalbimi seni kolay kolay affedemem,Allah biliyor o görüyor...

sana diyecek pek birşey bulamıyorum tüm cümleleri tükettin bende

Ben geldim msne konuşalım mı azıcık dedin..
Konuştuk öyle havadan sudan eskileri hiç açmadık bile
Gitmeden yarın tekrar görüşmek için söz aldın benden
Ben de söz verdim geleceğime dair
Gittin sen eskiler geldi gözümün önüne
ve nedense şu an ağlamak istiyorum sebepsizce..

Seninle dinlemiştik şu an dinlediğim şarkıyı. Sonra silmiştim ben pcden. Hatırlamak istemiyordum geçmişi.
Vay beaa... Az şey yapmadık heee...

Bırak ateşte
Sözler çoğalsın
Ateşten sözler yaksın dolunayda...

((

Hayaller ve planlar.
Yakın mı uzak mı?
Olur mu olmaz mı?
Gidermiyim kalırmıyım?
Ben sonumu bilemiyorum göremiyorum.

Bütün hafta kendi istediği yazıları,kitapları okuyup, dizi izleyen makale çevirisini bitirmeyen, ödevini tamamlamayan bana şimdi saatlerce pc başında mecburi ve keyfi olmayan saatler kaldı..
Müstahak bana

ayrılmamız bi hataydı tamam ama barışarak daha büyük bi hata yapmışız..şimdi tekrar ayrılırsak hatalarımızı telafi etmiş olcaz en iyisi bu çünkü..bu defa ben demiycem ayrılalım diye sen de çok bekletme ama olurmu?hadi ayrılalım demeni bekliyorum..

aaayyyy aşkım .. dövesim geliyor bazen seni

neden rüyalarıma hep bu şekilde giriyosun. çok üzülüyorum, neden hep aynı rüyalar. sanırım seni sayıklayarak uyandım bu sabah. rüyamda ise avaz avaz senin ismini haykırıyodum ve neden beni aldattığını, kandırdığını, yalan söylediğini... neden hep rüyamda bu şekilde görüyorum seni?

Bak her sene olduğu gibi yine evimi süsledim..
Camlarım yine ışıl ışıl oldu...
Bak dediğime aldanma bakma sen.. Bakma yine de..
Zaten baksan da göremezsin ki senin hep farklıydı bakarken gördüklerin,duyarken işittiklerin...
Bunları hatırladıkça seni bensiz bırakmakla ne kadar doğru bir karar aldığımı bir kere daha anlıyorum...
Şükürler olsun güzel Allahım, şükürler olsun bugünlerime..

Benim canim askim...sen benim herseyimsin...iyiki varsin iyiki benim canimsin

Seni cok cok cok cooookkk seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…