Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yapacak bişeyin yok farkındayım, söylesem kızarsın biliyorum ama ağlamak üzereyim...
Moralim bozuldu of... :95:

canimi yakma ne olur bundan sonra...
en zayif noktamdan vurma, beni ask yolunda egiten o biri varya o acikmisti bu yarayi zamaninda...
sende ne olur tuz basma...
ben sadece seni yasamak istiyorum...

Artık sıkıntılarını bana yansıtmaya başladın.. Kavgaların başlamasına az kaldı sanırım.. İlk kavgalar başlar sonra beni aramamaya başalarsın ve biter demi.. Bu sondan çok korkuyorum işte bir gün bile senden haber alamazsam delirir ve kötü senaryolar yazarım biliyorsun off off nasıl geçeek bu 6 ay, gerçi 6 ay olduğu bile belli değil belkide dahada uzayacak zaman offfff belirsizlik beni öldürüyor neden gittinki, neden destekledimki gitmeni

ahh birtanem keşke bu gelişlerinin birde gidişi olmasa hiç ayrılmasak hiç üzülmesek bana ağlayan gözlerle birgün kavuşucaz ve o zaman hiç ayrılmıcaz demek zorunda kalmasan telefonda ağlıyor musun diye sorduğunda sana hayır diyerek yalan söylemesem artık... senden ayrılmak istediğim zamanlar için senden binlerce kez özür diliyorum sensiz herşey eksik ama sabredicem ve birgün biticek bu hasret seni çok seviyorum boncuk gözlüm

O kadar beklenmedik ve umutsuz bir an da hayatıma girdin ki bebeğim, hala inanamıyorum benim olduğuna....SEni o kadar çok seviyorum ki sürekli kontrol altında tutuyorum kendimi,bütün benliğimi alama diye...Söylediğin bütün güzel sözlere, bakışında ki ışığa ve desteklerine layık olmak için elimden geleni yapıcam sevgilim...Biliyorum komplekslerim var, aşamadığım takıntılarım var....aşacağım bebeğim...Seni çook seviyorum :/

Allah seni nası biliosa öle yapsın aşağlık şey

Güvenmek istiyorum sana ama olmuyor işte güvenemiyorummm. Dışarı çıkman bile korkutuyor beni, sürekli diken üstündeyim.. Bugün iki kere konuştuk ikisindede o kadar soğuktunki Ben mi büyütüyorum ben mi çok ilgi istiyorum off off ne zormuş istediğim zaman yanına gelemeyecek olmak.. 17000 km uzaktasın benden.. Ne zaman döneceğin bile belli değil sen gideli daha 17 gün oldu ve daha geçmesi gereken aylar var, en kötüsüde ben bu zamanı bile bilmiyorum sana bişey soramıyorum sıkıyorsun beni diyeceksin diye, kimseylede birşey konuşamıyorum, kimse anlamıyorki.. off off sadece ve sadece yanımda olmana ihtiyacım var

Dayann yüreğim...dayan. Dayan , yarına inan .
Gün gelir acılar ezberlenir. İyleşir zamanla yaran ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…