biraz ağar olucak gibi ama olsun benim için sorun yok =))
hayatıma seni dahil ettiğim güne lanet olsun senle geçirdiğim zamana yazıklar olsun
uğruna döktüğüm her damla gözyaşı burnundan fitil fitil çıksın. hani derdin ya ben yalan söylemem yapamıcağım şeylerin sözünü vermem beni başkalarıyla karıştırma falan da filan hehee meğerse hayattaki en yalancı en düzenbaz sahtekar adammışsın yalan dolan ne ararsan var sahtesin sahte. evlisin şimdi sana ne dememi beklersin bunca acıyı üzüntüyü yok yere yaşatıp senin haberin bile olmazken neden yokken çekip gittikden sonra mutluluk mu dilicem sana aslaaaa ne sana nede sevgili eşine ömrünüz boyunca mutluluk yüzü görmeyin dilicem tabiki. hep derdin biterse üzülmesi gereken biri varsa oda benim çünkü sen beni değil ben seni kaybettim umut ediyorum tek doğru sözün bu olmuştur.
I'll send you my love on a wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiire
Lift you up, everytiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiime, everyoooooooooooooooooooooooone, oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo, pulls a waaaaaaaaaaaaaaaaaaaay, oooooooooooooooooooooooooooo
Mechanical bull, the number ooooooooone
You'll take a ride from anyoooooooone, everyoooooooooooooone wants a ride, pulls away, ooooooooooooooooooooh from yoooooooooooooooooooooooooooooooou ...
Hep bu şarkı var dilimde. Çığıra çığıra söylemek istiyorum ama tek sorun ses yok.
telefonda ne demek istediğimi çok iyi anladın aslında biliyorum
sıkıntıdasın biliyorum bende bazen çocukluk yapıyorum farkındayım
anlamaya çalış beni ben seni anlamaya çalışıyorum çünküü :97: