Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Geçen sene bu zamanlar hayatımı nişanlılık dönemimi mahvettiğin için ne desem ne yapsam bilmiyorum..Rabbim yanına bırakmasın diyorum artık nihayeti eşimin annesisin..Bazen düşünüyorum da arada eşim olmasa yüzüne bakar mıydım..? Pek sanmıyorum..Rabbim ne seni bana ne de beni sana Muhtaç etmesin inş.

Vay bee sen de bulmuşsun birini. O da tebrik etmiş. Peeehhh ...

Bugün Cuma, yani yoğun günün. O yüzden mesajlarıma nadiren dönebiliyorsun biliyorum... Ya ama annem de açık açık seni o doktora vereceğim diyor, bir şey de ya insan evladı!!! :95::85::84:

Ya sen niye böylesin??? BAzen cok s1k1liyorum senden...

cok özledim seni canimin ici...
basim omuzunda kokunu icime cekip dakikalarca öyle durmayi özledim...

Özledim dedim
Bende dedin
Yarın göreceğiz bakalım gerçekten özlemiş misin
Hıı yarın sana baskın yapacağım pazar günü benden muaf olacağın anlamına gelmez.
Hatırlatayım dedim

bugun yemin töreninde yanında olamadım askım orda olup o gururu yasamayı okdar cok istedimki..ama şartlar işte biliyorsunaz kaldı sewgilim.130gün sonra kat kat artmış olan sewgimle aynı yerde seni bekliyor olcm seni çooo..k sewiyorum ömrüm

Millet neden bu kadar fesat anlayamıyorum.Sen anlam verebiliyor musun ? :84:

Gerizekalı.......................................!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sanirim seni sevmekten yavas yavas vazgeciyorum, olmayacak duaya amin denmezmis gercekten...
Sen böyle olmaya devam edersen, bir karis uzayamayiz biz...

Belkide en dogrusu, en dogrusu...biliyorsun iste yinede dilim varmaz o kelimeye. Agizimdan sadece bi kere cikacak ve donusu olmayacak...

sevdiğim adam bile olsan bana bu cümleyi kurmaya hakkın yok
uzun uzun ayrılık laflarına luzum yok
bitti benim için
yolun açık olsun

Daralıyroum. Hiç umut yok artık. Bitti biliyorum. Hem de çoktan bitti ama ben yeni kabullendim bunu.

Bugün daha bi huzurlu basladim güne. Dün gece annemle saatlerce konustuk. Bizim görmedigimizi onlar gercekten görüp biliyorlar büyüklerimiz.

Suanda senden öyle sogudumki. Evet düsünüyorum sen bana bugüne kadar ne yaptin, ne verdin???

Birseyler icin cabalasan hani ama o da yok. Hani calisiyormusun??? Hayir. 24 yasina kadar hayata ne elde ettin söylermisin? Okulunu bitirmedin, suan calismiyorsun. Bu güne kadar dogru düzgün para biriktirememisin. Hep bugün kazandin bugün harcadin. HIcbir zaman sorumluluk almayi bilemedin...

Beni düsünüpte mutlu olmam icin ne yaptin ya sen bugüne kadar?? Herseyi hep ilk benden bekledin...
Ben evlenirken herseyimiz en güzelinden olsun diye didiniyorum ugrasiyorum, illeride cok fazla zorluk cekmeyelim diye elimden geleni yapiyorum...Bi kerede sen birseyler yap beee adam..

DAha evlenmeden s1k1ldim ben, ha evlenmeyi istiyormuyum??? Bilmiyorum...

Uzatmalari oynuyoruz iste...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…