Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mesela şuan beni arasan:97:
özledim desen
beni mutlu etsen

askım cok ozledım seni..çatlayana kadar gülüşünü,caktırmadan bana aşk dolu bakışlarını,sonra taklidimi yapmanı off off heranımız birlikte geçti.hatırlıyormusun bikeresinde canımız sıkılmıştıda yere oturup 3taş oynamıştık ben yenmiştim çocuklar gibi eğlenmiştik az kaldı ama aşkım geldiğinde daha güzel şeyler bekliyor bizi. unutma kaLbim seninLe şafak:123

Son düzenleme:
Allah bi kadını cezalandırmak isterse benim gibi karaktersiz yapar olur biter.
Ne kadar iğrencim di mi ?
Haklı olan ben , günlerdir ondan vazgeçtim diyen ben ama sana kafa tutamayan alttan alan ben.
Neden bu kadar acizim sence ?
Sıkıldın di mi gelgitlerimden ?
İnan ben hem kendimden , hem senden cok sıkıldım ..
Dengesizliklerimden sıkıldım.
Kendimden yoruldum.
Vazgeçmem gereken sen değilsin kendimim.
Baştan aşağı yenilenmem lazım benim.
Bi kadın bu kadar gurursuz olmamalı di mi ? Yapmıcam dediği şeyi yapmamalı, yapıcam dediklerininde arkasında durmalı!
Acı çekiyomuşsun.
Peh gülerim buna!
Sen sana söylediklerim yüzünden acı çekiyorsun ki inanmıyorum.
Ben bu hale gelmiş olmamdan dolayı.
Vazgeçiceksen vazgeç, zaten bitirmedik mi ?
Niye bitti diyemiyosun. Eskisi gibi olmaz demek ne demek!
Gittim senden kızım de .. Artık derdine yan de .. Yüzsüzsün de ..
Beni ne hale getirdin sen ya
İnsanlıktan cıkardın!!!!!!!!!!!!!!!!

Son düzenleyen: Moderatör:
seninde canim acisin icin yansin, öyle rahat öyle mutlu ve huzurluyumki sensiz...

Okul bittikten sonra seninle görüşeceğimizi düşünmüyorum hiçççç.

......ve birgün bir kagit parcasinda yazan iki kelime degistirir hayatini hic ummadigin anda.

ya şimdi ne olacak. iş görüşmesi neticesi bekler gibi hissediyorum kendimi. Mulakat başarımıydı ki acaba :)))

Bende kalan,gozum gibi sakindigim minik mor tasin hala ugur getirdigine inanir misin???

Bu ayrılığa ne çok hazırlamıştım kendimi..
Ama kalbime bir kor düştü..
Şimdi kim teselli edebilir beni..
Nasıl iflah olurum ben..
Ne avutabilir beni..
Acımı kim dindirebilir ?

Hoşçakal sevdiğim adam ..
Hoşçakal dünyayı karşıma almaya hazırlandığım adam..
Kelimelerim tükendi..
Dizlerim kanıyor..
Nasıl tedavi ederim kendimi..
Nasıl ayakta kalırım bilmiyorum..

ben elmayı seviyorum diye elmanın da beni sevmesi gerekmiyor elbet ama bir defa sevmişti şimdi neden o kıt akıllı elma sevmez oldu elmaaaa ellmaaaa aklını başına devşir ahın gitmiş vahın kalmış neyin tafrasındasın bensiz sende mutlu olma inşallahhh dön dolaş gene bana dön inşallah yaptığın haksızlığı döktürdüğün gözyaşlarının bedelini ödemek için rabbim seni bana döndürsün !!! aminnnn

İnsanlar bazı şeylerin değerini kaybedince anlıyor malesef..
Ya da hep birşeyleri erteliyoruz..

Keşke seni son gördüğümde koşupp halini hatırını sorabilseydim hocammmm..
Neden yapamadım bunu.. ? Ve ben şimdi yarın cenazene gidip sana yine içimden sesleneceğim..
Hoşçakal.. Mekanın cennet olsun.. beni affetttttt

nasıl herkesi mutsuz etmeyi başarıpta hala mutlu olabiliyorsun? başkalarını üzünce kendi başına gelmeyecek mi sanıyorsun senden nefret ediyorum

Küçücük bi çocu gibisin uyurken.
Sanırım bu akşam eve geldiğimde yine seni o halinle bulacağı.
güzel ama...

seni çok özledim. seninle konuşmayı. dedikodu yapmayı. 40 dakikalık 40 saatlik kritik çevirmeyi. bir yerde film koptu ama nerede bilemiyorum. günlerdir düşünüyorum nerede hata yaptığımızı. sevildiğimi biliyorum, sevdiğimi de. ancak içimizde yitirdiğimiz yaşama sevincimizi nasıl geri kazanabilir, işte bunu bilemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…