Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bana bu kadar iyi, komik,şakacı,anlayışlı,sevgi dolu bir eş, bebeklerimize bu kadar özverili,aşk dolu, mükemmel bir baba olduğun için teşekkürler canım....

Bence beni düşünüyorsun sen. Evet evet düşünüyorsun bebeğim.
Ama düşünmekle kalma, harekete de geç lütfen.
Benimle çok eğleneceksin bu kez.
Aklından çıkmayacağım hiç. :131::131:

Gün sayıyorum biliyor musun? zaten birbirimize her söylediğimiz yalandı ama en büyüğünü henüz duymadın, sadece bekliyorum Sabrım, acımdan geliyor sen bilmiyorsun bunu

Ne güzel gözlerinde erimek...
Özlediğini hissetmek...
Bana sadece iş hakkında konuşmak yetti bakalım sen ne kadar dayanabileceksin?

bişeylerin eksik oldugunun farkındayım ben...sana göre hersey çok normal aslında..!ama ben ben biliyorum kı hatta uzun zamndır farkedıyorum kı tutku yok sende..yada benm bekledıgım tutkuyu yasatamıyosun..bi bilsen yasananların ne kadar etkıledıgını..bendeki sewgi azaldı sanırım..herşey soğutuyo artık..

işte aynı kelimeler bende de mevcut
1,5 aylık bir ilişki ama ne heyecan bıraktı ne de heves bıraktı bende:26:

ah benim nazli alingan sevgilim.. ahh ahhh yerim senin o nazini ama nazlansanda trip atsanda ben alttan almayacagim bugün! küs yatalim ozaman..

icime bakiyorum, tüm hücrelerimi sevdan kaplamis...
bazen sinir etsende beni, seni düsündükce yüzüm gülüyor, icim isiniyor...

özür dilerim aşkım özür dilerim parçammmmm özür dilerim sana o sözleri sözleri söylediğim için özür dilerim belki bi şans daha verirsin sevgimize sen bilmiyorsun ben o sözler için her gün biraz daha nefret ediyorum kendimden sen hiç bilmiyorsunn....

Ağırdan alıyorsun kendini yani...?! Öyle olsun bakalım...
Vereceğin tepkiyi merak ediyorum.
Yoksa "en büyük tepki tepkisizlik" klişesini mi uygulayacaksın...
Aaa, hadi ama yapma... Yaratıcı ol biraz... :122:

İnsaf ama
Hani sen ince düşünceli bir erkektin:93:
Olmuyor böyle
Bozuşmayalım

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni bir ülke bulamazsın;
Bu şehir arkandan gelecektir. :/

Of ya daha iki hafta önce hastaydim ben ya. Cok feci bogazim agriyor oksürükte basladi of of...yarin doktorada gidicem tahlillerim gelmis sonunda of..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…