Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sana kızamıyorum,çünkü fesatlığını açıkça dile getiriyorsun,sinsi değilsin,bu yüzden seni azcık ucundan seviyorum zilli.:86:

Sana kızamıyorum,çünkü fesatlığını açıkça dile getiriyorsun,sinsi değilsin,bu yüzden seni azcık ucundan seviyorum zilli.:86:

Evet sevgili arkadaşım ben de bunları düşünüyorum senin için. Bir insan bu kadar da belli etmez ki kıskançlığını. Yuhh beeeaa... :86::86:

sana bunları yüzünede söyledim kaç defa ama anlamıyorsun.. erkekler tek görüştü tek mantıklı.. bizi anlayamıyorlar ..sevgilim biraz anlayışlı olsan biraz benide düşünsen.. hep alttan almaktan yoruldum artık .. herşeye kızmandan .. artık dayanacak gücüm kalmadı ... duy sesimii

ben çocuk sen çocuk, olmazdı zaten bu iş. bizi büyütecek birileri lazım bize. yoksa bizim aramızda bişey olsa, olsa olsa evcilik oyunu olur. dimi.

zaten şu meşhur mantık çerçevesinden baktığın anda bütün tozpembeler ankara grisine dönüyor. pıf.

Gün boyu içimdeki senle kavga ediyorum, kararlara varıyorum, bozuyorum vs.. Seninle karsılasacagımız güne az kaldı, istemesek de aynı ortamda olacagız Napcaz acaba ? Senin önünden nasıl hiçbir şey yokmuş ve hiç üzülmüyormuş gibi yürüyüp gideceğim ? bilmiyorum ama o gün de gelecek ve gececek, hayat akıyor gidiyor

Tek kelime dahi etmeyeceğim
Böylesi daha iyi

Hasbinallahhhhhhhhhhhhhhhhh,birisi şu kızı durdursun yoksa çok fena yapıcam..sana burdan şunu söyliyim sabrım çok taşıyor artıkkkkkkkkkkkk
" aza kanaat etmeyen çoğu hiç bulamaz"............

1 Günlüğüne ayrıldığımızı unuttum..
Vazgeçtiğini unuttum..
Çıkıverdi aklımdan..
Merak etme tekrar hatırladım..
Mutsuzluk halimden sıkıldım..
Hayatımda bişiler değişmeli..
Ev,iş,sosyal hayat,aşk
mutsuzlukta 4/4 ..
değişmeli artık..

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bana actigin acilari kapatmaya calisiyorken sen geldin tekrar bana sicak sicak.
Yazin sicakliginda isittin yuregimi, aldin gonlumu..
Beni seviyorsun oylemi? hep sevdim hep seveceksin oylemi? ben hep aklinda olacagm oylemi? demekki ben senin hereysinim oyle mi? Peki neden yuregimi isittiktan sonra sogutmaya calistinn?? Benden sogudun mu? neden? neden hic acmadin bana bu konulari? neden cozum aramadin? Seni hep cok sevdim, hep sabir ettim, ilgini ariyorken sen derdinden ilgi vermediginden bahsettin. sikilmasin derdi yetiyor birde ben uzerine gitmemeyim dedim yinede yaranamadim.. Ve olmuyormus boyle bir birliktelik..
biliyormusun ben seni cok sevdim, herseye ragmen bekledim seni, biliyorumki guvenemiyordum fakat icimi ferah tutmak istedim ve sana ikinci sans verdim. Ama sen ne yaptin?? yine bana sebepsiz nedensiz acilar yasatiyorsun.. Biliyormusun? hic ofkelenemiyorum, cunku kendimi bom bos hissediyorum.. zor geliyor kabullenmek.. ama neden neden?? mademki boyle neden bana geldin bana umit verdin bana hayal kurdurdun nedennn??

Sen yapılan espriyi anlamaktan aciz bir beyne sahip olduğun için, saçma sapan şeyler anlatıp duruyorsun annene.
Al birini vur ötekine.
Sizden bi b*k olmaz.
İkinizi de hiç ama hiç sevmiyorum.

Saftiriklerrr siziii...
Ağzınızın payını vericem bennn bekleyin bakalım!!!

"..
Sen yoksun,
Hiç olmayacak mısın gerçekten, gözlerimin menzilinde.
Şiirlerimin her bir mısraında nazlı nazlı şımartılmayacak mısın?
Beni sorgusuz sualsiz hapsetmeyecek misin yağmur gözlerinde?
...Yok olsun dünya sen yoksan,
Olmasın gül bahçeleri, ötmesin bülbüller,
Unutulsun Kerem Mecnun öyküleri,
Başlamasın aşklar.

Sen yoksun
Yine efkardan ziyade oldu hüznüm.
İçim acıyor, yüreğim kanıyor.
Sarhoş gözyaşlarım yanağımı sıyırıyor, narasız,
Titreyen dudaklarım ismini sayıklıyor,
Sen gelmiyorsun feryadıma.

Sen yoksun,
İşte bak, karanlıklara indiriyorlar beni, sıkıca kefenleyip.
Gözümün kör, bahtımın kör olduğu yere,
Yalnızlığa gömüyorlar.
Orada en tatlı zehri içeceğim her gece,
Sensizliği içeceğim kana kana,
Sensizliği..."

Bugün artık kabul ediyorum, evet hataymış.. O yaptığımız sey, senin de dediğin gibi hataymış bedelini ben sevgimi kaybederek ödüyorum, sen bi bedel ödüyor musun bilmiyorum Bundan sonra nasıl yüzyüze bakarız onu da bilmiyorum Zaman diyorum, zaman Ya sabır

..simdi ,acilen sana danismam gereken cok onemli bir konu var.. ama aramaktan cekiniyorum.....:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…