Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Zaman çok çabuk geçmeye başladı sanki...
seni özledim sende benii..
ama güzel şeyler olmaya başladı
Sadece dua ediyorum...

sigara içesim var...
ama içmeyeceğim...
zaten evde de sigara yok...
bu saatte dışarı çıkıp bakkala gidecek halim de yok...

sevdiceğimm,

dün ben evi temizlerken, sen de banyoyu temizlemeye girdin ya, nası hoşuma gitti bi bilseeen..

gerçi beni üzdüğün için bi doğru düzgün teşekkür edemedim sana ama gece uyku bahanesiyle epey sardım sarmalamadım :)

şu anda da iletişim kurmuyoruz.. biliyorum ki hatanı anlaman imkansız.. ama olsun, ben halledeceğim yine.. barışırız akşama..

huysuzsun muysuzsun ama vicdanlı bi tatlısın.. seviyorum seni kocacıım

Kah orada kah burada geçti günler mevsimler
Nerde akşam orda sabah gezdim durdum derbeder

Senden önce hiçbir şeyin kıymetini bilmeden
Senden önce hiç kimseyi böylesine sevmeden

Birtanem söyle canım ne istersen iste benden
İstersen geçsin hayat bayramlarla, seyranlarla
İstersen gelsin bahar sümbüllerle, salkımlarla
İstersen dönsün dünya cümbüşlerle, çalgılarla

Birtanem söyle canım ne dilersen dile benden
İstersen dost olalım göklerdeki turnalarla
İstersen evlenelim davullarla, zurnalarla
İstersen çınlatalım dört bir yanı şarkılarla

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanında kız arkadaşın varken, üstelik onunla elele yürüyorken gözünün bende takılı kalması inan ki hiç hoş değil.

Büyük saygısızlık bu yanındaki kıza.

Son düzenleme:
Zavallısın.....Hem de çok zavallı..Ne yaşıyorsan sana müstahak...
Evet evet sen bunamışsın güzelim.....
Ne yaptığını hatırlamıyorsun bile..
Anca hakaret etmek geliyor elinden...
Seni yerin dibine sokup cevap verirdim kolayca ama, serde hanımefendilik var işte...

Son düzenleme:
bekliyordum ama bukadar çabuk değil
birde bekletmesen
sabretmeyi öğrettin bana

6 yıl önce sana sahip olarak ne kadar doğru bir karar verdiğimi tekrar anladım..Halaaa çok aşığım sana ..Benim dert ortağım,aşkım,sevgilim,en yakın dostum ne diyimmm.İyiki benimsin,kollarımdasın...Çok duygulandırdın beni bugünn evet kocamın kuzusuyumm

Liv asker çoçuğun üstüne gitme demenizden sıkıldım .Siz benim neler çektiğimi biliyor musunuz Sürekli liv alttan alsın dimi .Yok artık bu yaştan sonra bazı şeyleri kaldıramıyorum .

Allahım beni sensiz bırakmasın öyle çok seviyorum ki senii.. Öyle başkasın ki bende şimdi keşke yanımda olabilsen sarsan beni sevsennn meleğim desen gözlerimin içine bakarak..En güzel duamsın benim en güzel şarkımmm sürekli söylediğimmm Çook özledimmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr

Allahım beni sensiz bırakmasın öyle çok seviyorum ki senii.. Öyle başkasın ki bende şimdi keşke yanımda olabilsen sarsan beni sevsennn meleğim desen gözlerimin içine bakarak..En güzel duamsın benim en güzel şarkımmm sürekli söylediğimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…