Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
o tarihe bagli sanki herseyim...
ya ben büyütüyorum, yada yine hislerim olucaklari söylüyor bana...
oysa hersey nasil basit, garantisi olmayan yarinlara bel baglayip plan yapiyoruz hala...
öfkeleniyoruz, kiziyoruz, üzülüyoruz ve en kötüsü degmeyecek insanlarin laflarinin bir bir yüregimize degmesine izin veriyoruz...
hersey cok güzel olacak diyoruz ama peki ben olacak miyim yarin oldugunda....

Aslinda bugune kadar hic onemsemedim ama hayatimda ilk ve son kez "Sevgililer Gunu"m kutlansin istiyorum...

yarın için heyecanlıyımmm
beni bu yola sen soktun, iyi ki de sokmuşsun
kendimi güçsüz hissetsem de sen yanımda olunca yarın güçlenicem biliyorum
O gelirse eğer kendimi kaybetmeme izin verme tamam mı
nolur ben kazanayım bu davayı

bir bitişmi yada yeni bi başlangıç mı darmadağınığım

Bazen ne hissettiğini, ne düşündüğünü, ne yapmak istediğini hiç ama hiç anlamıyorum!!
Düşüncesizlikten değil seninki fazla düşünmekten kaynaklı...
Bu kadar düşünme beni.
Uyanayım bırak...
Arayacaksan ara mesaj atacaksan at!!
Ben düşüneyim gerisini...
Sabrımı zorlama!!!
Kendimi duvara karşı boş boş konuşuyormuş gibi hissediyorum.
Geçen seferde pişman etmiştin beni bu seferde aynı.

Keske o güne geri dönebilsem ve bazi seyleri silebilsem hayatimdan bunu cok isterdim biliyormusun?! Ama hersey bizim icin iste iyide kötüde. Senin bana katigin tek sey aci bir tecrübe oldu ve anladim ki insanin gözü gercekten olan biteni görmek istemeyecek kabullenemeyecek kadar kör olabiliyor.

Hani bir söz vardir bilirsin birine degerinden fazla deger verme ya onu kaybedersin yada kendini diye. Benim icinde bu karar öyleydi iste. Sana gereginden fazla deger verdim fazla anlamlar yükledim sana kendimi kaybedecektim ucurumun kenarindan cekip aldim "benligimi" düsmesini bildigim gibi yine kalkmasini bildim.

1,5 yildir megersem omzumda bir yük tasimisim. Simdi kuslar gibi hafif ve özgürüm herseyden öte icim huzur ve mutluluk dolu. Senin bana veremedigin ne varsa megersem senin gelisinle bitmis. Yinede ardindan kötü konusmak istemiyorum. Zaten pek az kisi bilir ne yasadigimi benim neler cektigimi. Bundan sonrada zaten senin icin kelimelerimi bosa tüketmekte istemiyorum.

Biz seninle hayata farkli yönlerden bakiyoruz sen güneye ben kuzeye misali. HAyatan baska ve farkli beklentilerimiz var. Sen hizli yasamayi eglenmeyi arkadaslarinla tozmayi seversin, karsindakine saygi duymaz ezer üzer ve bogarsin sacma yasaklarinla. Ben ise daha sakin güven ve saygi dolu bir hayati isterim. Hayatinda her zaman yaptigin gibi yap simdi ve hayatimdan cek git nasilsa yaptigi en iyi sey sen alisiksin bitislere gitmelere...

Senin icin tek istegim tüm paylasilanlar adina hayatini bir an önce yoluna koyman. Umarim bunu basarabilirsin...

ve bir daha beni arayip sorma cünkü ben aramayacagim sormayacagim..Ben seni unutum ben seni bitirdim seni istemiyorum ve sevmiyorum artik. Hayatimda seni istemiyorum ve seni hicbir zaman affetmeyecegim bunuda bilesin..

Ben sensiz cok daha mutlu ve huzurluyum..

Bu konuda büyük konusmaktan hiç çekinmiyorum.. Seni bir daha asla aramayacağım, emin ol

Son düzenleme:
Senden nefret ediyorum. Pisssllliiiikkkkk!!! :95::95::95:​

bugün sanki dünya yıkıldı
üstüme kocaman bişey düştü altında ezildim nefes alamadım
kalbim öldü artık biliyor musun
şimdi hiç bişey hissetmiyorum içimdeki bütün güzellikler öldü
evimiz öldü gelinliğim öldü doğacak bebeklerimiz öldü hayaller öldü sevgi öldü ben öldüm
sesim çıkmıyo artık gözlerim görmüyo ellerim tutmuyo
içim yanıyo hiç sönmeyecek sanki bu yangın
gırtlağımda bişi var yutamıyorum artık farkında olmadan dökülüyo yaşlar gözümden
Allahım şimdi ne olucak nasıl kalkıcam ayağa nasıl
nasıl devam edicek hayat bu çok ağır deği mi Allahım
sen büyüksün bilirim yanımdasın Allahım elimi bırak benim
bugünü toprağa göm . . .

su an senle geyik yapmak cok eglenceli :))
arkadaslarimin sacma sorularina bile guzelce cevaplar veriyorsun ya ekrana bakip kahkahalar atiyorummm :)))

Ahh Alejandro ah... :97:
Dün sayende mutluluktan uyuyamadım, duyduklarıma inanamadım...
Ne yapacağım ben seni, söylermisin? :130:
Hayır yani atsan atılmıyorsun,satsam satılmıyorsun, ne senle ne de sensiz...:98:
Biraz tadını çıkarayım mutluluğun... Ne de olsa kısa sürer elbet :119:

kızgınım.
üzgünüm.
endişeliyim.
özledim.
metroda yanında duran insanları bile kıskanıyorum.
çünkü her gün senle olmak istiyorum artık ben!

seni çok seviyorum ama bazen sevgimden şüpe ediorm gelgitler yaşıorum kendimce ve seni üzüyorum istemeden ama seni cok sewiorm ve kaybetmek hiç istemiyorm ve ilişkimiz için şu psikolojk gel gitlerin bitmesini istyorm boş tripler yapmak istemiorm sana güwenmek istyorm ama olmuyo

OOoooofff yerrrimmmmmmmm ben seeeniiiii.

Çooookkkk tatlısııınnn yaaaaaa... :84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…