Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sanırım annem anladı
Dün çok imalı bahsetti senden
Sanki bir şans verecek gibi
Yanılıyor da olabilirim tabi

seni çok seviyorum bitanem

bu sabah seni o sıcacık yatağından kaldırıp hasta hasta işe gönderdiğim için affet beniii

Arkadasımı aramıssın bulusalım diye.Bana söyleyeceğini biliyorsun çünkü konustgunuzu.Kardeşin ameliyat oluyormuş bugün.Biliyorum aramamı bekliyorsun.Ama yapmıycam.Aramıycam.Elim o telefona her saniye gitse de aramıycam.Arayanın soranın var...Kardeşini çok severim bilirsin..Allah şifa versin..

neden sürekli burnunun dikine gidiosunki..
hem dik burunlu olmak benim misyonum

abi, senden nefret ediyorum. yine bütün planlarımı alt üst ettin. bravo çok büyük iş başardın. sana kalmıştı zaten benim eşimle aramdaki olaylar.

işte bugün ben senden vazgeçtim.. sen bilmiyorsun

Ahhhhh sen yok musun sennn Burayı mı okudun yoksaaa Beynime mi giriyosunnn napıyosun Tam vazgeçtim dedim ama sen vazgeçmemişsin
Senn sennnn benim neyimsin nasıl olcak bu işler bööyylee??

mert aşkııımmm..o kapıdan gecerken tutuldum ben sana aynı bir zamanlar senin de bana olduğun gibi..üsküdar parkında o soğukta saatlerce tek bir kabanla ısıtmaya calıstık birbirimizi..ellerinin beni ısıtmak icin üsüdüünü farkettiğimde beni yanagımdan uuuzzzuuuunca öpmstün orada dayanamadım dudaklarına geldim..seni ilk defa öptüm..o yüzünn..aşkımmmmm( ellerin ile yüzümü oksardın ya o zaman su hayyatta en güvenli yerde olduuuuma inanırdım iste bir tek o an hc birseyden korkmazdım..bizi birbirimize benzetirlerdi ya heleki gözlerimizi...seni her özlediğiiimde aynada gözlerime baktım ,yüreğimdeki seni yansıtıp görebilmek icin..hani benziyoruz die tramvayda makinist arkasına otururduk sarılırdık o siyah yere bakardık..gözlerimizee..cocuğumuz olduuunda ve sende bu ülke icin iyi bir asker olduuunda sen müdaafalarda iken ben bebeğimizin gözlerine bakacaktım hani..hani babasına benziyor ya..o gece ayrılık mesajını aldıııımda yıkıldım öyle ağladım ki ,hani sende dedin ya yüzüne bakacak yüzüm yok die..hani o durakta saatlerce ağladım yaa son kez sana sarıldıım icin ,son kez bana sarıldııın icin..aşkııımmm o kadar güzel kokuorsun ki( mahrum bırakıorsn beni senden..bu ayrılığa zorunluluk yüzünden mecburuz demisdin hani..o yüzden ağlamıstım bende hani..tüm bunların yalan olduuunu öğrendiiiim de sevindim ama bilior musun sana kızmam yere..cünkü cünkü öyle sebeplerdi ki bunlara yalnz basına göğüs geremezdin..iyi ki de yokmus onlar..aşkıııımmm ben seni cook sevdim..bir gün oku bunu olur mu anla anla anla anla anla anla anlaaaaa seni ne kadar coooooookkkk sevdiiğiiiimiiiii...birgün bana gel..ilk sarkımızda dediği gibi yıllar sonra rastlayalım kac yl gecmis sormayalım biraz utangac gece daha asık olalım alısmayalımm aşkımmmm...seni hep seven aşkınnnn....

ee hadi ama toparla şu işleri, cebin azcık para görsünde evlenelim.
bakma çaktırmıyorum filan ama seviyorum seni aslında..

sen bu su iste zayif bir erkek, sozunde duramayan!!!
hani seviyordun beni, hani evlenecektik..
neden oynadin duygularimla..
bile bile bir kez daha oynadin Allah seni ..... !!!!!!!!!!!!!!! bildigi gibi yapsin essek herif.

Yau hocam siz de girin şu notları, bitsin bu çile artık. Lütfen yeaa...

sana içimden bağıra çağıra bunu söylemek istiyorum..geeeL aşkımmm gel..zaman,mekan mühimm degiL..yeterki geeeL ! !:118:

Bunca zaman sonra hala seni göreceğim için heyecanlanıyorum.
Hala aynı aşkı,heyecanı içimde hissediyorum.
5 yıldır değişmeyen bir duygu bu...
Hiç eksilmedi,azalmadı.
Ayrı da olsak birlikte de olsak içimde bir yerlerde yaşattım seni.
Yaşatıyorum da.
Seni yaşıyorum ben.
Ömrüm boyunca da yaşamak istiyorum.
Sen benim herşeyimsin.
Dostum,sırdaşım,sevgilim,nişanlım,ruhumsun...
Sen benim yüzümü güldüren adamsın,umudun diğer adısın.
Seni çok seviyorum aşkım...
Kazasız belasız tertemiz gel bana...
Seni bekliyorum.
Aşkla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…