Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
uzak durmak zorundayım ama olmuyor yapamıyoruz işte......bende seni çok seviyorum bende seni çok özlüyorum.....ne yapacağımı bilmiyorum tek bildiğim bişey var oda ben seninle olmaktan çok mutluyumm

öyle çakmak çakmak bakıyorsun ki uzaktan ısınıyorum eriyorum.. her aklıma geldiğinde gözüm ıslanıyor belkide imkansızsın diye... elimi uzatsam dokunacak gibiyim o gülüşü bir yerden hatırlıyorum aslında.. olur mu sence? bulur muyuz birbirimizi?

Bende büyük değişiklikler var, bi görsen şaşırırsın kesin.. Necip Fazıl'ın güzel bir sözünü öğrendim , sana da anlatmak isterdim
Kısmet olur mu ? ?

içim nasıl acıyor bilsen..nerelere kendimi vuracağımı bilemiyorum.aramıyosun dedikçe aramıyorsun,anlamıyorsun beni dedikçe anlamıyorsun...
üzülmemi umursuyor musun..ya da ben neyi istiyorum biliyor musun.beklentilerimi,hayalleri,mi,senden ne istediğimi...gerçekten biliyor musun....sonumuz ne olacak,bana geleceği göster...

allah senin belanı versin
diğerlerinindee

hata yapan sizleriniz hala mutsuz olan da benm nasıl iş bu yyaaa :18::18::18:

Offf birlikteyizzz seviosunn seviorummmmm..seni bazeenn terketmek bırakıp gitmek istiyorumm bazende ömrr boyu seninle olmk istiyorumm olumsuz düşündren beni sensnn ama sennnnn konu sana gelincee senn heep iyisin soruncıkaran büyüten benimmmömrmü yedin resmennnn her gece kendi sıkıp duruorumm bugün mutlu ediyorsan 2 gn snra napıcak diye dşnmekten bıktımmm ama seniii cok seviormm ahh ahhh napıcam seninnlee benn yaaaa napıcam yaa gell evlenelmm artıkk yada bırakk benii 2 sinide yapmıosunn bu gidişle ben delireceğimm sonumuzun ne olacağını dşnmektn bıktımmm..Nolucak bu halimiz askmmm yanındaykn bunları knsmak dahi istmyrm ama heep icimdee oysakii sana kalbim cok kırıkk yada benn yine gecee gecee sana sarmayamı başladımmmmmmmmmmmm ooff tutamıyorum kendmiiiiiiiiiii

bitanem, ilk ve son aşkım, ilk elini tuttuğumsun, ilk seni seviyorum dediğimsin, ilk ayaklarımı yerden kesensin. iyiki evlendim seninle. sen benim herşeyimsin. seni deliler gibi seviyorum. sen başıma gelen en güzel şeysin. hiçbir hayalim gerçek olmadı. sen hariç sen herşeye değersin. bu askerlik bitse de gelsen artık. SENİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM.

aşkım sen uyurken bile ben seni çok özlüyorum
askere gittiğinde ne yaparım ben
hep dua ediyorum yakın biyere düşersin diye

acının tarifi yok sanırım..oysa ben sizi tanımakla ne çok mutuydum..herkes güzel sonları hakediyor elbet ama siz bir başkaydınız..canım dostum nerdesin(tek başınasın,vurdun kendini yollara ne çok severdin sen edanı( ben bilmiyordum...düne kadar...nasıl cümleler kurulur bilemiyorum..senin kadar asla üzülemem,ateş düştüğü yeri yakıyor..ahirette buluşucaz demişsinsin onunla( offf dayanılır gibi değil...Rabbim sabır versin sana..seni asla anlayamam ama acını derinden yaşıyorum şuan..

Edacım canım dostum Rahat uyu,mekanın cennet olsun güzel melek...

2 gün sonra yanında olacaklar...
Güle güle tak, güle güle giy, güle güle oku, güle güle ye her birini ayrı bir zevkle...
Olur mu?
Biz zaten uzağız en azından onlar beni hatırlatsın sana...
Başka da teselli sözcüğü yok zaten...
Hayatımız teselli ve telkinle geçmiş ve geçecek...

sevgilim, hayat arkadaşım..
ne diyebilceğimi bilmiyorum ama sana çok teşekkür ederim herşey için.. kırgınım sevgili, sana değil yaşadıklarıma.Üzgünüm hemde çok üzgünüm gözyaşlarım tarifi olur mu bilmem ama düşmek üzereyim ne olur tut ellerimden..

Bıraktığımdan daha kötüymüşsün.Gitmemişsin.Kaçamayacaksın ki.Her zamanki gibi korkaksın.Korkak!!!!

Allahım bir insandan hem bu kadar nefret edip hemde canımı verecek kadar nasıl seviyorum anlamıyorum!!!!!Bu yüzden kendimden nefret edıyorum.

Hopppsssssssssttttttttt!!!
Sen kimsin yav?
Neden sürekli karşıma çıkıyorsun bir yerlerden?
Kimsin,necisin,ne istiyorsun?

nasıl bir dertsin, atsam atılmaz, satsam satılmaz

kendini benim yerime koy azıcık, zor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…