aşkım benimbu facede hergün arkadaş sayım sürekli düşüyo hadi 1 tanesi beni silsin bunların hepsimi beni siliyo nedense hep erkek arkadaşlar siliniyo bide haberim yok diyosun
bak ben seni napıyorum seniii :132:bana sormadan nasıl siliyomuşsun sen
Bak bu sana....Cemal Sureyya'dan..."Seni seviyorum"dan daha ozel bir cumle var:"Sana guveniyorum".Cunku herkes herkesi sevebiliyor ama herkese guvenemiyor.......
Bak ben seni hep cok sevdim,guvendim hala de seviyorum ve de guveniyorum oysa sen beni coktan unuttun,degil mi??
Allah tüm isteklerini gerçekleştirsin, çok mutlu ol inşallah bir ömür boyu.
Tüm güzellikler seninle olsun, her zaman gülümse, göz yaşların hep mutluluktan olsun.
ışıl ışıl parla hep.
bugün seni fazla göremedim.......o kadar çok özledim ki anlatamam...neyse hayallerim yarına kaldı artık....tabi bide 14 şubata :) sana aşığım zor aşkım
Hala kendime gelemedim.
Boşlukta gibiyim.
Kimsesiz,yalnız kaldım sen gidince.
Sen de acı çekiyormuşsun benim gibi.
Aynı hisleri paylaşmak mutluluk verse de birlikte olmayı tercih ederdim.
Umarım dediğin gibi olur da yaza evleniriz.
Yoksa bu uzaklık bizi yıpratmaya devam edecek.
Buna ne kadar dayanabiliriz bilmiyorum :26:
"hasta olcan ,hasta olcak,hasta olcan,hasta olcak.".................dersen hasta olur insan..Al işte hasta olduk memnun musun????????hayret bişey yaaaaaaaaaa,ağzını bikezde hayırlısı bişeye aç ne var sanki...........
hayatımda o diye nitelendirdiğim kişi bir zamanlar canımı vericeğim bakmaya bile kıyamadığım kişi seninle ne mutluymuşum meğer ama işte olmadı araya giren engellere mani olamadık sen geldiğinde bn kaçtım ben kaçtığımda sen geldim 2 ekim 2001 yılı seni ilk gördüğüm gün ve ilk aşık olduğum tutkum olduğum gün sonra lise bitti ve ben gittim başka şehre okumaya orda biriyle tanıştım ve malum evlilik ama keşke bana 6 yıl evvelii verseler keşke dünyamı tersine çevirmem mümkün olsa çok mutsuzum çok hayatımda olmadığım kadar onunla olmuyor tehditlerle bi evlilik yürüyor ama sen hayatımda tanıdığım en delikanlı adamdın ve rabbim beni sınıyor seninle o kadar güzel bi ilişkiyi aptal saptal nedenlerle bitirdim ki şimdi yaşadıklarımı haketdiyorum sanki ama seni hala çok özlüyorum serserim.....
çok ama çok mutsuzum çok