Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yoruldum
tükeniyorum.
sen sadece aşıksın, ben divane
yoruyor bu beni.
bi gün gidicem biliyosun di mi ?
o bi gün bi an önce gelsin.
canım acımasın istiyorum.
ben elimden geleni yaptım çünkü!

Zorlamanın bir anlamı yok ki..
Ne yazıldıysa onu yaşıycez...
Kaderimi değiştirmek değil yaşamak istiyorum sadece...
Acele ediyorum farkındayım ki herşeyin zamanı var biliyorum..
Birazcık sabır sadece birazcık...

herkesin sevme stili var sen beni yere göğe sığdıramadan sevdin bende içimde kazıdım seni herbir hücreme haklıydın hiç inandıramadım seni sevdiğime sen dışa vurdun ben içimde yaşattım...

gell gell güzelim özledimmmmm

Özledim seni, hemde çok, zaten hergün diyorum bunu sana Keşke yanında olabilsem ....

Çocukluğunda ne tatlıymışsın sen öyle

hep senin yüzünden kavuşamıyoruz kocacımla !!

Aramıcam demedim ki ben sana:18:
On dakika sonra arıcam dedim:26:
Neden alındıysan
Çocuktan betersin bazen

Hem hasta oldun hem sevdiceğine mi darıldın sen
Pis ben nasılda kızdırdım seni
Esefle kınıyorum kendimi

İş güç mesai hepsini boşversem
Tezgahtan taze taze çıtır çıtır simitleri kapıp sana gelsem
Birlikte çay demlesek
Simit+peynir+çay+aşk+muhabbet+sen+ben
of hayat bize güzel be
özledim

kiziyorum, trip yapiyorum küsyüorum konusmuyorum uzak duruyorum ve sonunda affediyorum..
ondan sonra haydaaa yine dön basa.. herseferinde bu böyleydii.. nezamnan dogru yolu bulacagiz acaba :44:
insallah birgün olgunlasirsinda bende görürüm

artık karar versen diyorum daha ne kadar sürtücen burnumu

güne sıfatsız suratınla başlamak harika geliyor bana öküzüm, kasma kendini.. bu haline çok alıştım, moralimi bozamazsın

evet sonunda isyan ettirdim sevdigimi... :26:
o kadar tavrin sonu bu olacagi belliydi zaten... :78:
bazen gercekten abartiyorum ama napim cok seviyorum...
gideyimde askimin gönlünü alayim, hos onun gönlü zaten bende...

heşke daha güçlü olsaydın.aileni sarıp sarmalayıp işi gücü parayı pulu dert etmeden kollarının arasına alıp huzur verebilsen.bir kezde aklında kredi kartları iş olmasa.bir gün sadece benm için ayırsan vaktini.sebepsiz geldim sana kimsesizim.beni pişman ettirmek için daha çok erken.ama ben yaşlandım gönlüm artık bogazıma dayandı söyleyecekelrim boguyo beni.keşke herşeyi anlayabilecek kapasitede olsaydın da kendimel degilde seninle konuşabilseydim.aşka sevgiye inancımı kaybettirdiğin yetmiyormuş gibi birde boş laflarınla beni daha üzmesen keşke.:2:

Annnaaaammmmmmm
Sen harbi gönül mü koydun bana
Yapma canım, yapma bitanem, yapma gülüm
:44:

Sadece meraktan soruyorum...
Neden sana bakmadığım zamanlarda gözlerin benim üzerimde???
Daha çok dikkat çekiyorsun farkında değil misin? Millet laf çarpıp duruyor,ne diyeceğimi bilmiyim..

keske üzerimde ki stresi biraz olsun paylasabılseydın benımle..tek basıma herseye kosturmaktan yoruldum...evlılıgın cıddıyetının farkına var artık ve birseyler yapmaya basla...

çok yanlız bıraktın beni hatalı oldugun halde bunuda bildiğin halde neden benı aramıyosun hala özledım deyıp gelmıosun ..herneyse

Neden bu kadar yakışıklısın kiiiiieeeee :84::84::84::84::84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…