Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kolay değildi...
Son parçaları elden çıkarmak..
Aklım yolda..
Parçalar yolda..
Sen kimbilir nerelerde?

böyle olucagini biliyordum...
bile bile yürüdüm, bile bile devam ediyor, belkide bile bile bitecek...

Elif Safak'tan .."Her insan huzur verir.Kimileri gelince, kimileri gidince.." gercekten ben de ayni duygulari tasiyorum....

Biliyorum şimdi herkes tepki gösterecek ama kimseye anlatamadığım bu hislerimi biriyle paylaşmazsam çatlicam. Eğer o bunu okusa;
Merhaba iyi kalpli ve sevecen adam;
Sana karşı koyamadığım bu elektriği ilk olarak uzun iş operasyonu sonunda yorgunluk çayı içerken gözgöze geldiğimzde hissettim. Mesai saatinde seni hem görmek, hem de seninle karşılaşmak istemiyorum. seni gördüğümde gözlerine hiç bakmak istemiyorum. ama kimse anlamasın diye de bozuntuya vermemeye çalışıyorum. sen gerçekten iyi bir aile babası, iyi bir yönetici ve içinde kötülük olmayan ve sakin birisin. tip olarak hiç ilgimi çekmiyorsun ama neden bu kadar elektrik alıp heyecan yapıyorum bilmiyorum. aslında sen de bunun farkındasın ve senin de aynı şeyleri düşündüğünden adım gibi eminim. çünkü insanların davranış psikolojisini çok iyi biliyorum ve bunları çok iyi hisseden biriyim. hatta ben başımı çevirdiğimde bana bakışlarını da hissediyorum ama yapacak bişi yok. çünkü sen evlisin ve ben de evliyim. ve sen asla bu tarz iğrençliklere girecek birisi değilsin. ben de zaten bunu kaldıramam. eşimi çok seviyorum ve ona hala çok aşığım. ama bu elektrikenme neden oluyor anlayamıyorum. ve engel olamıyorum. bunlar benim hayatta hiç tasvip etmediğim şeyler. yine de durumdan faydalanmaya çalışmadığın için çok teşekkür ederim. sana olan saygım biraz daha arttı. senin gibi erkekler bu zamanda gerçekten zor bulunuyor. dilerim hayatın hep huzurlu ve mutluluk içinde geçer.

Sesini özlemedim.Yüzünü de... Ellerini de...Yanımdaki varlığını hele hiç !.. Daha yazamıyorum... Uzayan burnum, kalemime çarpıyor. Bırakıyorum... !

Sevgilimm ben sensiz çok eksiğim Bitsin artık askerlik ve sonsuza kadar hiç ayrılmayalım Her sabaha beraber uyanalım, seni görmediğim hergün eriyorum..! Aşk çok seviyorum seni çok çoOok çoOoOok

Gel rüyalarıma daha fazla gel.. de imkansızlığı anlayayım
Düşümdeki sevgilim, gel

hadi deli oğlan hadi belime dolan

Tam dayaklıksın aslında!
Yüz vermeyince yapışıyorsun di mi?
Bunu sen istedin bana ne!!!

kasma boşuna sesimi duydun mu akıyor ağzının suyu

Ekmek teknesinde Korkut'la Jale vardı hani.
Lan Jale diyip duruyordu.
Katıla katıla gülüyordüm ben onlara.
O zamanlar benim senden seninde benden haberin yoktu.
Şimdi sana Korkut edasıyla sesleniyorum adamım
Özledim lan sersem!

Metroda sürekli bizim tarafa bakan çocuk, telefonla konuşuyormuş numarası yaparken telefonun çalabilme ihtimalini düşünemeyip telefonunu sessize almayı unutan aklını seveyim.Sadist sadist güldüm ben de ne fenayım:86:

sapıkmısın aşıkmı anlayamıyorum yahuu:44::44:

Evet şaka gibi ama gerçek:
İster teyzen ister annen olsun benden başka her kadına olan ilgini, sarılmanı, fazla fazla öpmeni bile çekemiyorummmm!
Benden fazla ilgilendiğin herşeyi de kıskanıyorum ayrıca ve istemiyorum işte :95: :95:
Sanırım kafayı yiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
dibin mi düştü :82: dur kaldırayım

yol verdim duygularima, istedikleri gibi mutsuzluga sürüklenebilirler...
mutsuzlugumda payin büyük...
kendime, yarinlara, herseye küstüm sayende...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…