Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne oldu cicim akşamdan beri yenimi aklın başına geldi ? sen çok arayacaksın beni...

Madem senin hayatında biri var diye annen baban anne-babalıktan istifa edecek değiller...
O zaman ne diye annene telefonda 'Anne eskiden 3-4 günde bir konuşurduk şimdi her gün her gün arıyorsun saatlerce benle konuşmaya çalışıyorsun hem de sabah öğle akşam hayırdır?' dedin.
Çelişme kendinle hamsi balığı

aklımı seveyim
böyle dize gelirsin işte
kudurdun demi meraktan:82:

serdar ortaç ben seni seviyorum ya. valla bak.
benim yaşımdakiler burun kıvırıyo ıyy mıyy diye şarkılarına. aslında 2000den sonra yaptığın nerdeyse hiçbi şarkıyı ben de sevmedim ama birine verdiğin şarkıda öle şeyler yazmışsın ki, içimdeki 90lar ruhunu hortlattın.

tezek gibi para kazanıyo diye kızıyoz ya siz şarkıcılara, ben sana varsa hakkım kendi payımı helal ettim bile.

adını andığım bir belasın sen
hep inandığım kalpte sarhoş
bugün özenilecek tek bir aşk yok
bunun için kalp boş

ne kadar istedim mutlu ol benle
hep güzel göründüğün yerde
bugün inandığım tek bir aşk yok
bunun için kalp boş

bu şarkıyı tüm suçu kendi "soğukluklarına" bahane bulunmuş "soğuk" ve aslında mağrur olan hatunlara,
ve bir cılız sevda çiçeğini ayakta tutmayı beceremeyip, hemen suçu "o soğuktu" diyip bu hatunlara atan ... atan... neyse işte, o sıfatsızlara armağan ediyorum. ne lan bu, çocuk oyuncağımı, hala anlamadım. hayır oynadıysan -pardon oynamaya kalkıp da oynatmadıysak-delikanlı gibi söyle. o da yok. "o soğuktu." babandır soğuk. neyse ban yemeyelim akşam akşam.

arabeskim bugün, dokanmayın. niye gülüyosam?

ps: iki varsın kk, yoksa ben kime böyle içimden geldiği gibi saçmalayacaktım.

Son düzenleme:
ayyhhh ben dayanamiyorum, kiyamiyorum ki sana...
canina okuyacaktim ama insan kendi canini bilerek yakar mi? :26:
yakar tabiki eger gözden cikarmissa bir seyleri ama sen benim gözümsün yapamam ki...

hergun dusunmekten nefret ediyorum dusunup kendıme kızıp ağlamaktan sonra olsun herseye ragmen yasadım demekten serefsızlıgını dusunup tekrar nefret etmekten kısılıksız yalancı adı bır herıf olmana ragmen hala senı sevdıgım ıcın kendımden ve umutsuzca geçırdıgım gunlerıme neden olan senden nefret edıyorum defol hayatımdan defol artık

öyle melül melül bakma gözlerime tavan yaptı demi sabah sabah

Biliyor musun yorulmuşum gerçekten ben...
Bu kadar tepkisiz olduğuma göre...

ramak kaldı lütfen bir sorun yaşanmasın:18:

keske biyerlere gitsen de bende kafami dinlesem evde :86:
ben cagirdigmda gelebilirsin tekrar eve..

Bir varmis bir yokmus ile baslayipta mutlu sonla biten tüm masallar tuzla buz oldu gözlerimde...:84:

askım ne zman kavuscam sanaaaaa
sana sarılmayı özledim:84:

Hayattan ne para ne pul isterim ben...
Ne lüks evler ne arabalar ne yemekler ne çiçek böcekler :95:
Sen olsan sadece ben olsam...
Sonra biz olsak. Sarılsam sana, omzuna yaslasam başımı uyuyakalsam kokunda.
Huzur işte budur benim gözümde, mutluluk budur... :78:
Aşk da budur hasretimin tarifi de....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…