Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu yazi tüm KKya:
yarin hasteneye yatiyorum, cuma ameliyat oluyorum... :97:
eger gelemezsem, hakini helal etsin herkes...
herkese tadi asla gecmeyecek mutluluklar ve herseyin hayirlisini diliyorum...

ehh benim matematiği kıt sevgilim
boşu boşuna üzüldük
git ders çalış :95:

Seninle sanalda her türlü geyiği yapıyoruz ama reelde dut yemiş bülbül gibisinBu kadar utangaç olmaa:97:

sen bir korkak..sın..o konduğun dallar bir bir kırılsın....ve bir insanın son dalını kırmak ne anlarsın umarım o zaman..

İçimdeki tüm gemileri ,hüzün yükledin... saldın bilinmezlere...şimdi hiç bir limanı görmez oldu gözlerim...sebebli sebebsiz sağanaktan...

...eksik olma, artik sayende hicbir erkege inanamiyorum,guvenemiyorum..sana cok tesekkur ederim (!)....

şu an facebook sayfana girmemek için kendimi nasıl zor tutuyorum bir bilsen...baksam içimdeki küçücük olan umut kırıntıları da yok olacak çünkü biliyorum....içim çok acıyor...kendimi bir tek burada ifade edebiliyorum...unutamadım...kusura bakma.....şimdi bunları okursan ne çok şaşırırdın dimi..bu acı ne zormuş...günün gecen belli değil...ama belliki sen bilmiyorsun bu duyguları...zaten anlamazsın...sen beni yok sayıyorsun...birini bu kadar severken sevdiğinin seni yok sayması ne kadar da acı bilir misin?tanışmak için yanıma ilk gediğin günü unutamıyorum ...bir insan bu kadar değişir mi....değişiyormuş bunu ben sende öğrendim...çoğu insan ayıplar belki beni ne güçsüz kızmış diye...ben de bu kadar güçsüz olduğumu bilmezdim...belki de bu gücü seni unutmaya çalışırken sarfettim...dinmeyecek belki gözyaşlarım ama...sanki öylesine yaşıyor gibiyim...hep aklımdasın ya hep...hiç çıkmadın...kalbim desen ordaki yerin ayrı zaten...unuttun beni ...unuttun...mutlu ol ama sen...hep mutlu ol...Allah seni hep güzelliklerle karşılaştırsın....doğum günün kutlu olsun ....nice yıllara sevdiğim...

Yaaa sen şekersin balsın ömrünüm geri kalanısın
Nasıl mutlu ettin beni
Kocam ol e'mi:78:
Gözüne nur et beni

Sümüklü sümükü sümüklü!!!!
Anneciğin adaçayı pişirsin diyecem amma o da sendeki sayıları azaltırmış ya hepten çökersin diye korkarım..
Malum seninkiler zaten hep düşüş halinde!!!

NOT:Ayyyy sabah sabah ne güldüm!!
Bu defa bunları duysun istiyorum yaa..
Gerçekten yüzüne söylemek istiyorum!!!

5 gün kaldı bebeğim varmısın yokmuusun ölüyorum meraktan:18:
çok acı çektim iğneler beni hala korkutuyo
yarın bigün dünyaya geldiğin zaman kavga ettiğimizde yavrum ben senin için ne kadar uğraştım maddi manevi çok acı çektim dediğimde sende bana bananee ya benmi istedim dünyaya gelmeyi siz kendiniz için istediniz çokta tınn dermisin bana
yolarım seni kıssss

bu yazi tüm KKya:
yarin hasteneye yatiyorum, cuma ameliyat oluyorum... :97:
eger gelemezsem, hakini helal etsin herkes...
herkese tadi asla gecmeyecek mutluluklar ve herseyin hayirlisini diliyorum...

Allahım tez zamanda şifa versin inşallah!
En yakın zamanda görüşmek üzere birtanem!!!!

her şey daha güzel olabilirdi. en ufak şeyleri gözünde dağ yapsasaydın. ben seni çok sevmiştim ki,geleceğimi senin üstüne kurdum ben. biliyorum belki de hep alttan aldığım,sürekli seni sevdiğimi söylediğim,ne zaman kızsan hep ben aradığım,bir sürü lafları yutup yine de aşkım diye yanına koştuğum için bitti. kalbim çok acıyor,umutlarım bir anda sayende uçtu gitti. ne istiyorum biliyor musun hani sana dedim ya bugun artık gidiyorum rahat,mutlu,huzurlu ol diye olma aslında istemiyorum sen de üzül,senin de kalbin acısın sen de ağla benim gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…