Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yoook yok!
Sen normal değilsin iyicene anladım!
Teee uzaklardan arkana dönüp bakarken yakalanırken güneş gözlüklerinin arkasına saklanman da ayrı bir komedi!!!
Ohhh olsun ohhhhh!!!!

kalbim yerinden çıkcak sandım bugün. çok şükür rabbime, insanın kalbinin sesi dışardan duyulmuyor. bugün buna ayrıca bi şükrettim. hem de senin yüzünden. vay be. kendime inanamıyorum hala. yaşlandıkça saçma sapan takıntılar daha da bırakılması zor oluyo sanırsam.

artık kalbimin sesini değil aklımın sesini dinlicem!!

Az daha aptal birinin eğlencesi oluyordum,ştt xxxx sen kiminle dans ettiğini bilmiyorsunSeni hayatımdan,herşeyimden çıkardım ama içimde de bir burukluk var.Bir duygulu mesaj atsana bende cevapsız bırakayım.

kendini küçük hissediyomuşmuş...
hıhh 6 ayda mı büyüyeceksin?

Hic kapildin mi o hisse..gitmek istersin hani,ama ayni zamanda da kalmak gelir icinden......C.Palahniuk

Şu ders notları için sürekli girdiğim forum var ya, orda birisine şarkı armağan edin bölümü var.. Senin en sevdiğin şarkıyı ekledim , eski bir tanıdığıma dedim. Ne onu göreceksin ne de bu mesajımı gerçi..

herseyden daha cok ıstıorum suan senınle olmayı, bıdı bıdı kızgınlıklarımı anlatırken bana hakvermeni istiyorum, sınavlara çalışırken bana yardım etmeni istiyorum! istiyorumda istiyoorum sevgilii hep yanımda ol istiyorum Sen benim hem sırdaşım dostum, hem sevgilimsiinn

Bide sabah kahvaltıda kendi uydurduğumuz çabukpişen böreği yapmak istiyorum sen askerdeyken hiç yapmadımm hoş yapsamda güzel olmazki sosisleri sen boregın ıcıne koymayıncaaa:85: izne gel bian önce beraber yemekler yapalııımmm Seni Çok Seviyorum

Beklemek ne zor!
Allahım lütfen bir aksilik olmasın ve parçalar tamamlansın...

tazelendim.. sen hiç göremeyeceksin paşam

Nasıl ya?
Yeni iş mi buldun?
Eeeee ne olacak şimdi?
Allahım sen bana yardım et!
Bir işe kalkıştım,yüzümün akıyla çözeyim!!!:26:

duruma bakılırsa o biraz zor gibi biz gideriz o kalır
(( 2yüzlü yalancı pislik .... + kendini bi xxxxx xxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
Heyyyyooooooo!!!
Parçalarım ulaşmışşş!!!
Serkan çözecek son düğümü!!!!

Son düzenleme:
O kadar inanmak istiyorum ki bunlara ama karamsarlik icime islemis benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…