Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben kendime yeni bir şans verdim. Önce duvarımdaki sonra kalbimdeki, kirli isimleri sildim.. Ardından güzel bir gökyüzü çizdim. Yağmur sonrası gökkuşağım bile var. Kendimi avutmak yerine gerçeklerle yaşamayı öğrendim. Unutmayı değil hatırladıklarımdan ve bana yapılanlardan ders almaya karar verdim. Aslında ben bugün kendim olmayı öğrendim.!!!

iki sene oldu baharı sensiz karşılıyorum gene.. halbuki benim en sevdiğim zamandır... ama sen yokken yanımda hiç tat vermiyo ki... zaman geç artık lütfen... çabuk geçtiğine inanmak istiyorum..

demek bensiz nişana gidersin he:95::95::95::95:
sen gel o zaman kafana alınan asıl nişanı gör

korkuyorum, hic birseyden korkmayan ben, senin sayende artik korkuyorum...

bugün yaptığın neydi
son zamanlarda iyice zıvanadan çıktın sen
bedelini ağır ödeteceğim sana

oysa sana evet dediğim gün hayatım değişecek sanmıştım koca bir hayal kırıklığısın benim için

Gülen gözlerin yine benim mi?
Nolur artık uzaklaşmasın benden...
Öyle zor oldu ki kaçmak senden,nolur nolur izin verme bir daha gitmeme...

bu sabah hayal miydin ? gerçek mi ?
hadi tut ellerimden çözelim sorunları!
bebeklerimizi hayal edelim sadece

Ben neden her pazar seni üzüyorum .. Yada kendimi üzüyorum. Güzel giden şeyleri bozuyormuyum..
Ama seni seviyorum.

bunca zaman sonra yeniden ben burdayım diye belirmen şaşırttı beni...
biz düşman olmadık hiç demen de ilginçti doğrusu!!
kuyruğunu sıkıştırıp benden kaçışını hiç unutmadım ben....
iş adamlığında son haddeye ulaşmış hatta millet vekilide olmuşsun ama ben hala benden geçtiğin gecedeki hislerleyim sana...
üzgünüm heryerde karşına çıktığım için, beni görüp başını vurduğun için lakin ben büyüdüm serpildim akıllandım ve senin deyiminle çok güzelleştim...
artık sen olmayacaksın olamayacaksın hayatımda ben başka birine aitim ve biliyorum ki ben ona sırtımı yasladığım günden beri sapa sağlam dimdik ayakta o.
evet senden sonra birini buldum ve çoktan doldurdu yerini... sen yan haline, benki daha bir salınıp serpileceğim beni her gördüğün de!!!

haa birde unutmadan sabah yolladığın çiçekleri;
aaa ne güzel çiçeklermiş diyen personelimden birine verdim...
yani o kadar önemsizsin benim için.
ewet kalbim hızlı çarptı seni görünce elim ayağıma dolandı kabul ediyorum, sana olan aşkımdan değildi
yedi koca yıl sonra belirmenden di şaşkınlıktı heyecanla alakası bile yoktu.

bazen konuşcak bişey bulamayıp karşılıklı sussakta seviyorum seni

AlminaCinar hanımmm,bırak artık şu pc yi de evi topla artıkkk..bak saat kaç olduuuu...

ben gözü görmeyene resim gösteremem
değerimi bilmeze değeri öğretemem
o önce, e haddini öğrensin
biten sevgiye imrenip özenemem
boş sözü duyup düstur edinemem
eden, kendine ah etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…