Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
korkuyorum.. yanilmaktan.. bir kez daha duslerimin kirilip unufak olmasindan... bir kez daha kendimi toparlamak zorunda kalmaktan..
ben asik oldum.. asik olmaktan hep korkardim, asik olunca asamayacagim engel cignemeyecegim kural yoktur cunku.. dogru degil biliyorum.. ama hicbirseyi hissettiklerimin uzerinde goremiyorum...
korkuyorum ama.. birlikte gecirdigimiz bu kadar vakitten sonra simdi yeniden korkuyorum...
tek caremin de dua etmek oldugunu saniyorum..

aslında seni çok ama cok özlemiştim.. sevgimi dile getirdim defalarca karşılıksız kaldım.. sana yazdıgım onca seyi saklıyorum şimdi.. sadece ben biliyorum.. o gün haberin varmıydı bilmiyorum ama o gün keşke çıkıp gelseydin.. tutup ta beni götürseydin.. bende o cesaret varmıydı gelirmiydim evet hiç arkama bakmadan peşinden gelirdim.. ama hayatlarımız bambaşka yollarda devam ediyor.. bambaşka insanlarla.. olsun...

İster beden,ister ruh,bütün dirilişler için önce ölüm gereklidir.
Friedrich Nietzsche

..tabii anlayabilene......

Şuandan itibareeennnn

Umudum yarınlarda; tatildeyim
Bir elimde ayna var
Şair beni kıskanır
Yatmışım sereserpe; sahildeyim
Ooo..

Dünkü tavrınız çok ama çok garipti.Biz sizi,yaptıklarınıza yere göğe sığdıramazken siz iyi bir dileği bile söylemekten aciz kaldınız.Neden ? Bu dünyada samimi,art niyetsiz insanlar yok mu hiç?

sana, senli masalımı anlatmamı ister misin?
bir vardın, bir yoktun.
-en çok yoktun!

pazar günü yemeğe gittim onunla.
rastlantı bu ya evlenme teklif ettiğin restauranta rezervasyon yaptırmış...
oturduğumuz masanın hemen yanıydı.
çok eğlenceli, kibar, sevimli biri onunla zaman geçirmenin hoş olacağını düşünmüştüm kapıdan girene kadar.
o kendince konuştu bense seninle olan her şeyi film şeridi misali gözlerimden geçirdim defalarca doldu gözlerim.. seni ne çok özlediğimi diyemedim ona deniz havası çarptı diyerek geçiştirdim. içimi ısıttı seni düşünmek... dün bir kez daha anladım sen benim başıma gelen ve bir daha gelemeyecek en mükemmel olansın. iyiki tanımışım seni ve bana yaşattığın o muhteşem yedi yıl için sonsuz teşekkürler....

nası yani,, başka birimi var artık

Ağzıyla kuş tutsa da sevemediğim insanlar var benim! Bir de canıma okusa bile sevmekten vazgeçemediklerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…