Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Duydum ki gıybetimi yapmışsın, yüzüme söylemekten kaçmışsın...

Benim gibi bir acizden korkmuş ama Allah'tan korkmamışsın.

Ne güzel demiş değil mi Mevlana...

Bu da sana kapak olsun.

bu ara çok sigara içiyorum..
sen olsan derdin ki; içme artık şu zıkkımı seninle ihtiyarlamak istiyorum bize engel olma.
şimdi sen olmadığındanmı yoksa ihtiyarlamaktan korktuğumdan bu kadar çok içiyorum ne dersin?

Kürk Mantolu Madonna'dan bir cümle okudum: ''Deli olacağım yahut öleceğim dersem yalan söylemiş olurum. İnsan tahammül edemeyeceğini zannettiği şeylere pek çabuk alışıyor ve katlanıyor."

dün mesj atmışın ne yapan die sms im yok faceden de engelledin nasıl ulasacam die baya düşündüm sonra vazgectm cevapsız kalsın tüm sorularn...
beni merak mı ettn...? eski sevgilini...? :/
beni bi enkaz halinde bıraktın toplanmaya calışıyorum o 3 yılın yaralarını sarmaya calısıyorum.. istediğini yaptım sevdiğim bıraktım seni artk YOKum hayatındaa.. mutlusundur galiba bundan sonra kalbinin çalışacagı biri çıkar karsına umarım O KALB BANA HİÇ ÇALIŞMAMIŞTI DEGİL Mİ....???
vazgeçtim gözlerinden vefasızım çoooooooooooookkk sevdim seni ölümüne... şimdi nasıl yaşıyorum bilmiyorm bi ölü gibi kanatları olmayan bi kuş gibi yaşıyorum işte Allahın izniyle gececek inş. bu günler... beni senden daha cok seven deger veren olacak inanıyorum ama seni bnm kadar seven deger veren sana ailene olur mu benm gibi bi kız hayatnda bilmiyorum... kalbim çok acıyor sevdiğim sensiz hayatta yarı yolda bırakıldım ya canım yanıyor....
nese basını agrıtmayım yine...
sms yapmayı düşünmüyorum.. çünkü artk mesaj yapmak için bi sebebm YOK... ben acımı yaşayarak çekiliyorum hayatından mutlu ol sevdiğim... gözlerine benm gibi aşkla heyecenla korkyla kimse bakmasn olur mu...?YALAN OLUP GİTTİN İŞTE.. VAZGEÇTİM GÜZEL GÖZLERİNDEN HAYATI BULDUGUUM O GÖZLERDEN..... HOŞÇA KAL................

Burayı okuyosan eğer bana biraz ilgi göster söylemekten dilimde tüy bitti

İlgi istiyorum benn

Biz hiç beceremedik
Sevmeyi de terk etmeyi de
Korktuğumuz o gözlerin
Karşısında direnmeyi de

Biz hiç beceremedik
Sevmeyi de terk etmeyi de
Aşk kokan dudakların
Karşısında direnmeyi de ....

keşke o gün bana gitme yapma deseydin ama demedin.. bir inat bir hayat değiştirdi.. pişmanmısın?

ne kadar da gururlusun yaaa valla ağzını burnunu kırasım var.burnundan da kıl aldırmıyo koca burunlu!!!sen dikkat et asıl terbiyesizin önde gideni geride durmayanı.depene guş gonsun
soğudum işte senden soğudum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hasetliğinin sonunu mutlaka bir gün göreceğiz...

ben senin kötü günün de destek olurken, sen yeğeninin mutsuzluğuna rağmen körükle gittin...

ben senin de bu duyguyu tatman için her kandil dua ederken...sen ayrılığı körükledin...

tek torun olararak seninkiler sevilsin diye...

buyur...istediğin oldu..

ama oğlumla benim ahım hep üzerinde olacak...

Artık içimde sana dair en ufak bir umut, sevgi, ilgi yok.

Senden yeterince soğudum, iğrendim, bıktım.

Sen benim için bir hiçsin artık.

Sana dair çekecek acım, dökecek göz yaşım yok.

Bu kadarı sana fazlaydı bile.

Pişmanlığınla baş başa kal.

güle güle.

nokta.

Sen aramayınca ben seni arayamıyorum biliyorsun işte:) Özledim...

Ukalalık gibi olacak ama içim çok temizmiş. Şu mesajı gönderdikten birkaç saat sonra seni görmek ve kendimi kollarına bırakmaktan daha güzel bir şey olamazdı. Dur dur var sanki; bugün yolda karşılaşmamız. Yok vazgeçtim. Uzuuuun zaman sonra buluşmamız daha güzeldi. Beni tekrar özleyip de ararsan, (Her zaman arayabilirsin demene rağmen ben niye arayamıyorum bu da ayrı bir konu gerçi. Kadınlık içgüdüsü sanırım, kendimi ağırdan satıcam aklım sıra hehehe), ben yine böyle dökülücem sana. Öptüm şekerim balım kaymağım.:)

çok uykum var bana masal anlatır mısın

yanlıs yollara sapma tamda yeni yolunu bulmusken..bir kendine gel toparlan..ne oluyor sen bukadar zayıfmısın ozaman dön geri ..yada adam akıllı yürü..aklına yüregine sahip ol..birdaha düzelemezsin..koruyanda olmaz!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…