Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yeniden başardığımız için çok çok mutluyum. :))
Her zaman hayatımda olmanı istiyorum. :))

Yαğmurlαr düşünce ténime her dαmlαyı `sén´ sαnıp ısLαnmαyı `αşk´ bildim .
Ve biliyor musn ? Gölgeni bile çok özledim ...

Aaahhh benim melek annem, her şeyim... Bu kez sana hiçbir şey söylemeyeceğim ne yazık ki. Oysa bilmeni isterdim çok. Kızın mutlu. Ama söyleyemem artık. Kafana takıp gün boyu düşüneceksin çünkü. Keşke öyle yapmasan da ben de anlatsam sana bal annem. :/

Ne zaman buluşuruz acaba... Heyecanlanıyorum, huzur veriyorsun bana.

Beni aramadın diye üzülüyordum dün. İşyerinin önünden geçiyordum otobüsle, baktım yalnız değilsin, akşam da müşteriye gidecektin zaten, günahını aldım. Biraz da regl olduğum için büyütüyorum farkındayım.

Son düzenleme:
Seni gormem lazim.. Neden diye sormam lazim.. Gerekceni mesajla ya da telefonda degil, gozlerine bakarak dinlemem lazim.. Ya da unutmam lazim.. Seni, yasadiklarimizi hafizamdan silmem lazim.. Benm artik gulmeyi hatirlamam lazimm...

Ey Aşk,
Razıyım gel...
Sinende hergün öldür beni...
Sonra hergün bir busenle yeniden doğur beni..
Şefkatinden, mahreminden, esirgeme beni..
Güneşinle yak, ay ışığında izle beni..

seni seviyorum bitanesi, sen benim başıma gelen en güzel şeysin iyiki seni tanımışım ve o rüyayı görmüşüm... sen öyle farklısın ki herkesten... öbürlerinden diğerlerinden hepsinden çok farklısın... bu yıl kazanaıp gidince sen üniv. nasıl bitecek bunca gün, hafta ,ay... ama bitiyormuş hepsi bitti ve sen yanımdasın şimdi seni çok seviyorum ve bi o kadarda kıskanıyorum ... seni seviyorum bitanesi seni seviyorum...

Aaayyy bayılacağım yaaa... :84::84::84:

Baydın beni baydın. Ooofff...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…