Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
seni o kadar özledim ki aşkım hangi kelimeyi kullansam özlemimi tarif etsem boş anlatamam.ama sen beni anlarsın biliyorsun içimdekileri aynısını sende yaşıyorsun.sağlıklı ol aşkımmmm senn benim için çok önemlisin.inşallah eşimm çocuklarımın babası olucann.allahım sağlık sıhhat versin o günleri görmemizi nasip etsinn

hergün bıkmadan usanmadan buraya gelip yüzüne söyleyemediğim şeyi yazacağım ve umuyorum birgün yüzünede söyleyeceğim bunu
SEN YONTULMAMIŞ BİR ODUNSUN

bugün face e koyduğun o fotolara uyuz oldum,kötü birşey olmasada inanılmaz kıskandım...
ve sen bana bunu söylemesende,belli etmesende bana inat yaptın biliyorum...!!!

Bana uyuzluk olsun diye dedin o lafları dün di mi?

Bak nasıl da kedi gibi oldun ben adım atınca.

Sana uyicam diyip aslında varlığından bile haberdar olamdığın bu sitede gezdiğimi bilsen bana naparsın aceba
düşünmek bile istemiyorum

Bu sabah çok ama çok güzelim biliyorum sana bunu söylesem,"her zaman çok güzelsiniz" diyeceksin...
Oysa bu sabah başka bir güzelim ben!
Umutlarımı geri almak için gideceğim birazdan yanına!
Lütfen gülümse,lütfen!!!

Son düzenleme:
Bu değil ya!
Benim bildiğim kavramlardan ne kadar uzaksın!!!
Doğru ya bana öğreten sen olmadın ki!

dün sana okadar çok yakında yumdumki gözlerimi aradaki 5 dk seni içimde hissettiğim günleri hatırlattı ''seni çok özledim sevgilim'' yaptığın her hataya ragmen yinede vazgeçemiyorum habersiz seviyorum seni...

Biliyorum bu sonuçlara çok üzülüyorsun,ama bebim sen değil miydin aydınlık Türkiye'de yer alacak olan?
Bu kadar kolay sinirlenmek,zayıf düşmek var mı?

Gıcık oluyorum sana...aslında bunu yüzüne söyleyesim var ama cıkssss...söylemeyeceğim...
Nasılsa ilahi adalet yüzünü göstermeye başladı...

amma çok agresifleştin farkındamısın?
benli zamanların son demlerinde olduğunu farketmendenmi bu çırpınışlar?
ben seni ne çok sevmiştim, keşke hiç tüketip yormasaydın yüreğimi....
haklısın içim kıpır kıpır ama kıpırdatan sen değilsin sanırım.
duygularım ve aklım çok karışık...

oluruna bıraktım..
hadi çisemim vazgeç şu kıyaslamalardan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…