Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Buldum seni.. Gördüm... Dokundum...

Sana dokunmak ,hayatın içinde durup dinlenmek gibi
Sana dokunmak ,nefes almak gibi
Sana dokunmak ,tüm kelimeleri yakmak gibi
Sana dokunmak ,tüm insanları affetmek gibi
Sana dokunmak ,hayatı temize geçmek gibi
Sana dokunmak ,ölüme inat gibi

Gel al beni benden, ben senden hiç vazgeçmem...

hediyem için teşekkürler
çok anlamlıydı
hep böyle manevi şeyler istiyorum tamam mı

haftaya gelebilme ihtimalin bile yeterince heyecalandırdı beni....
nolur gel aşkım
çok özledim seni mis kokulum :97:

gelişinde gidişin gibi bir süpriz oldu hayatımda...
hani derler ya bir rüya gibiydi diye,şimdi düşündüğümde gerçekmiydi rüyamıydı ayırt edemiyorum...
sanki uzansam sana dokunucam,sanki arasam hemen gelicen...

o güzel sevimli sincap suratındaki gülümseme dünyada herşeye bedeldi.
o kadar masum,o kadar safça sevdimki seni,gözümü kapattım ve sana yaslandım,o derece inandım,o derece güvendim sana...

bitsin dediğin gün,ayrılık konuşması için buluşmaya gelirken,yolda "hep hayır şimdi bana şaka yaptım bebeğim diyecek ve sımsıkı sarılacak" bana diye düşündüm...

karşımda sen öyle otururken nasıl acı çektiğimi tahmin dahi edemezsin...

öyle bir anda,öyle bir vurdun ki beni,herşeyin büyüsünü bozdun...

ama birgün bana geri dönersen sevgilim...çabalama boşuna çünkü sen benim için bittin...

hoşçakal demiyorum sana,çünkü sen hoşça-kalmayı bile haketmiyorsun...
sevmenin ve sevilmenin hakkını verebilenindir o...
bu ömrü sevgiye hasret bir mecnun misali yaşaman dileğiyle...!!!

Geçen hafta bugün mesajlaşıyorduk nasıl buluşsak diye. Yaklaşık bir saat sonra kollarındaydım ya ne güzeldi:) Anladın sen, özledim...

Seni safça sevdim ama beni kendine layık görmedin hiç, ben sana umut vermem dedin, peki niye arayıp durdun beni, niye umutlandırdın sevdiğimi bile bile...
Çok gururumu kırdın, özgüvenimi kaybettirdin...

keşke yine eskisi gibi olsan... gerçi sen olsan da ben olabilir miyim artık eskisi gibi? sahi önce buna cevap ver niye bitirdin içimdekileri, niye ne istediğimden emin olmuşken ve istediğim sen olmuşken ard arda saçmaladın, ve niye saçmalıklarınla içimdeki seni bitirdin? içim boş biliyor musun, artık eminim seni sevmiyorum, ne seni görmek istiyorum artık, ne sesini duyduğumda heyecanlanıyorum ne de gördüğümde kalp atışlarım hızlanıyor .bunu hissediyorsun ,onun için durgunsun, onun için kolun kanadın kırık gibi, onun için gözlerin kızgın ama yine de umutla bakıyor.o bakışlarını gördüğümde biraz suçlu hissediyorum kendimi,onun için susuyorum,anla istiyorum ben söylemeden anla...sen de susuyorsun geçer diye bekliyorsun,yeniden eskiye dönerim diye...ama farkında değil misin ki artık çok geç, büyü bir kere bozuldu...seninle olmaz artık, tahammül edemiyorum artık çoğu şeyine...
sana o kadar kızıyorum ki senin yüzünden bitti bu sevgi, hayallerim, planlarım hepsi sevgimle birlikte uçtu gitti. şimdi bomboş kaldım. ne yapıcam ben , bu boşluğu nasıl doldurucam, bir daha kimi sevicem ,kime güvenicem, kimi hayallerime ortak edicem?

Bıktım bu gelgitlerden. Şimdi de özledim seni. Hemen buluşalım da sarılayım sana. Pööfff..!!

Yanına kadar koştuktan sonra, bir adım daha atamayacaksan eğer; oraya kadar sakın koşma. Sana değil, bekleyene yazık olur.. ( Özdemir Asaf ) ..

Ne gıcık bir şeysin sen yaa... Beni kendine bu kadar bağladın. Pislik seni seviyorum.

hayatımda 2 tane önemli şey var askım birisi SENNNN diğeride ikimizin parçasıı oğlumuz ÇAĞAN..............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…