Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ne garip bir şeysin sen öyle.Hiç beklemediğim bir anda duymayı en çok istediğim şeyi duyarak yeniden bu kalbi çarptırdın.Dualarım kabul olmadı diye üzülürdüm oysa rabbim en çok umudu kestiğim bir anımda duamı kabul eyledi.Biliyordum yapamazdın onla,parçalarınız uyuşmuyordu.Ama o varken de bizim bir gün olacağımıza inandım.Neden bilmiyorum ama sanki 'o' sensin,hayatımın anlamı olacak kişi sensin.O yuzden küçüklükten daha girdin hayatıma,küçük masum sevgimle sevdim seni.Eskisinden daha samimi,daha çok konuşmak istiyorsun benimle.Umarım bu sefer de vurgun yedirmezsin bana.Kendimi çok fazla kaptırıp sonra üzülmek istemiyorum.Nolur bu sefer beni üzme,canımı yakma.Seni kimse benim kadar sevemez,bu sevgiyi öldürme.Seni Seviyorum ....

O'na mı söylüyorsun kendine mi...O'na söylediklerini kendine de tekrarlayacak mısın...Geleceğe hazırlık mı yaptığın...

Demek canın iki günden fazla yanmıyo öylemi görücez daha çok yanıcak içinn

Benden bin beter olcaksın...mutlu olamıcaksınn nefret ediyorum senden artık nefret

Canın yanıcak çok isitoyurm bunu yansın G...de değil lann !

sanırım bize bir şans daha vermeliyim

nası bişeysin sen böyle... yanımda değilken bile iliklerime kadar benimlesin..

kıyamam sana beeenn düşünceli sevgiliimm Ablam "arim istersen ne zaman gelcek öğrenim" demiş ama sen "Arama telaşlanır şimdi geldiğinde sölersin aradığımı" demişsin ablişkoyaa yeriiim leennn ısırırım heryeriniiii

Sana çooooo...ooook güveniyorum canımın içi!!! İnşallah başaracaksın!
Umarım her şey çoook ama çoook güzel olur! Olacak da Allah'ın iziyle... Allah'ım emeklerini boşa çıkarmasın ve sana çok güzel bir gelecek nasip etsin. Dualarım seninle.. Seni çok ama çok seviyorum...

bir kaç haftada kafamı çeldin.
ama huysuzsun, inatsın, kabasın, dar kafalısın.
böyle sana bulaşasım gelse de bulaşmıcam uzak durcam.
kimleri 1 aydan kısa zamanda silmişim, seni mi silemiycem hıh:115:

gel gel gel yanımaaa gel gel acımayacak kendim için istiosaaammm herşey aşkımızın meyvesi için :):):)
cenneteki meleğimize kardeş gelsin ama bu uzun ömürlü olsun bizi bırakmasın insallah.....

burnuma mutsuzluk kokuların gelıyor kınamı yaksam hayır Allahından buldun,eskıye ıntızar yenıye sukran olsun Allahım.

şu neşesi kalbimin uzun sürmez
acı günler ardından gelir
gözyaşlarım vazgeçilmez
ızdırabın doğasından gelir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…