Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yasanmis onca hüsrandan sonra umudum, isigim oldun, iyiki senin oldum... :132::103:

şuan dünyanın öbür ucunda olsan da..

içimin en derinlerindesin.. seni günlerdir görmedim, istediğin ara kalbimi çok kırsa da senden vazgeçemedim..

döndüğünde gururumdan sana gelemicem belki ama, ölüyorum sensizlikten, bi bilsen!

gülüşün, cennetin fragmanı gibi.. Kavuşalım artık cennette başrolü kapalım :123:

bu gece seni hissettim ben. Biliyor musun aslinda seni uzaktan görmek icin geldim o mekana ama yapamadim.
Bize bunu niye yaptin ki sen? Hani biz mutluyduk, yeni bir hayatimiz olacakti.
Peki o planladigimiz bebegimiz, ismini hazir etmistin hani. Ne olacak simdi? Bana bunlari neden yaptin ki sen, ben sana ne yaptim ki bu kadar.
Cok aci cekiyorum ben.

Erkeksin belkide..
Ama kendini tatmin etmek için yanlış sitedesin..
Belki de ar damarı çatlamış bir kadınsın(!)
Kimse bilmese de allahtan kork.. Alay ediliyorsun

gün geçtikçe daha da azalıyor acım...daha güçlü,daha sakin,daha mutlu,daha huzurlu....çok şey var sana söylemek istediğim,aşkların en güzeli derdin ya hani bana,sen bu aşkı hiç haketmedin....

Son düzenleyen: Moderatör:
benim kocakafali essegim beni o kadar cok sinir ediyosun ki bazen yanimdaykenn agzinin ortasina patlatasim gelioo .... cok kalbimi kiriyosunn. cok uzuyosun vee arkadaslarindan cok biraz bana zaman ayirsan sevinirimm kocakafa halaa farkinda deilsin dimi sana kirginligimin yanii 3 gun ust uste arkadaslarinla bulusuyosun bi gunu bana cok goruyosun bulustugumuzdada erken ayrilalim arkadasimla bulusucam yani sanadaa arkadasinada baslicam simdi su beynini biraz calistir biraz romantik ol /offff ozelliklemi karsima ciktin yaaaa ama seviyorum senii esekk

uyumak isteyip uyuyamıyorm hala aklım sende..!!! seninde bende mi acaba..?

Son düzenleme:
Böyle söylemek istemiyorum ama tutamıcaam kendimi

"kabul et canım ara sıra harbi kütükleşiyorsun":95::95:

Son düzenleme:
Hatırlıyor musun?
Geceleri acıkırdım hani pazar geceleri... Yemek beğenmezdim,burun kıvırırdım,sen benim karnım doysun diye binbir takla atardın.
Sonra hemen netten sipariş verirdin. Burger King ve Pizza Pizza en büyük kurtarıcındı. Ben yedikçe sen keyiflenirdin. Bunları niye anlattım biliyor musun? Hani o yemeklerin geldiği kağıt poşetler olurdu. Ben hangi akla hizmetse onları teker teker düzenli bir şekilde katlayıp çekmecede saklardım.
İşte o kağıt poşetleri kullanıyorum şimdi ben.
Onların içinde kime,neler götürüyorum ben bile şaşıyorum kendime. Sen duysan/bilsen/görsen inanamazsın diye susuyorum!

Nasıl bir insansın sen...Nasıl bir kalbin var...Nasıl bir vicdanın var...Senin hayat dediğin ne ki...Şaşkınlıkla izliyorum seni...

nerdeydik nereye geldik bebeğim bana karşı okadar iyisin ki hiç değişme hep böle ol önceden daha serttin anlayışsızdın sanki sana sihirli bir değnek değdi ve değiştin okadar anlayışlı yumuşak kalpli bi erkek oldun ki sana tekrar tekrar aşık oldum ama hala ewlenme teklifi etmedin yaaa sözlendik 2ay sonra nişan var daha ne bekliysun ki süpriz yapcam diyosun da nezaman ewlenip çocuğumuz olduğu zaman mı

'Aşığım sana' cümlesinin sonundaki 'a' harfi terk etti seni.
O da üzülmüyor gittiğine,
Sen hala 'aşığım san' beni

Cok özlüyorum seni, izmirde beraber elele yürüdügümüz sokaklar geliyor aklima...
Niye elele yürüyorsunuz, lezbiyen sanacaklar diyenlere inat daha da sIkI tuttugum ellerini özlüyorum..
Sabahlara kadar konusmalarimizi, konusmadan anlasmalarimizi, ayni anda ayni sarkiyi söylemelerimizi, aglarken gülmelerimizi...
Herseyi, herseyini cok özledim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…