Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şafak oldu 69 şu saatten sona ne durabilirki bizim önümüzde sevgilii sevgiliimm.. biticek gidicek bu günlerde 391 günün bittiği gibi.. Seni Seviyorum Sevgilim

tatli sapigim benim... seni icme alsam, kimse görmese, bir benim gözlerime degse gözlerin olmaz mi? :26:

Bir gün gelecek benim mutluluğum senin gözyaşların olacak!!!

Ne kadar kompleksli bir çifftmişsiniz yahu...Sizin çıkarlarınız uğruna adamcağızı şikayet edip mesleğinden etmedik diye mi bunlar...Zavallısınız....

Bu başlıkta "o" dan kasıt tüzel bir kişilk de olabilir değil mi? Çook sinirliyim.

Allah senin gibi bankanın cezasını versin. Sabahtan beri açılmıyor siten. İnternet bankacılığı denen şeyden bihabersin. Daha çok şey yazardım da neyse!

Aferin sana, atma mesaj falan.
Hani arkadaş olacaktık biz?
Yok olamıyoruz işte.
Rahat olamıyorsun. Hıh!!

Çoookkk sıkılıyorum bu gece. (((

Konuşmak istiyorum seninle. (((

beni hayatın boyunca unutamıycağını biliyorum zaten ama 'o' günü de altın harflerle alnının ortasına yazdırmış kadar olucam emin ol

Allah belanı versın,mutluluk nedır bılmeyın,benım cıgerımı yaktınız allah da sızın ıcınızı yakacak dertler hastalıklar versın.evlendım dıye bana cıkolata tuttun ya ben de hayırlı olsun dedım,ben evlenemedım sen evlendın,benım yasamak ıstedıgım hayatı o kadına yasatıyorsun,bense mutlu olacagım bırını buldum ama yapmacık tavırlarınla mıdemı bulandırıyorsun be,bu kadar mı actın bu kadar mı mıdesızdın senı melek sanırdım ama sen de dıger erkekler gıbı ete taparmıssın.

çektir git demek ısterım yuzune bakınca gercekten ısterım bunu ,ne tıp tıp bakıyorsun ben askımla mutluyum ,senı sevdıgımı sanıp havalanma sıbop .

bugün tekrardan farkettim ki,beni seven ve hem iyi hem kötü günümde yanımda olan dünya kadar insan var,benim mutlu olmam için çabalayan,üzüldüğümde saatlerce yol tepip bana destek olmaya gelebilen,gecenin 3ünde 4 ünde bütün işini gücünü bırakıp benimle saatlerce telefonda bile olsa dertleşen dostlarım var.benimle ağlayan,gülen,yiyen,içen,gezen...ve herşeyden önemlisi beni ben olduğum için seven...ve anladım ki gerçekten sen beni haketmiyorsun,değerli dakika ve hatta saniyelerimi bile seni düşünerek harcayamam...şu bir gerçek ki bir kadını gerçekten içten ağlatan bir erkek,mutluluğu çok zor yakalar...o yüzden artık içim rahat.benimle olanları seviyorum...sen gerçekten benim için tamamen bittin

çok merak ediyorum ne kadar zamandır uyutuyordun beni

Seni hiç tanıyamamışım bundan sonra olmıcaksın hayatımda
Bana değer veren başka insanlarda var.....umurumda değilsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…