Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ne olur hep böle mükemmel kal sevgilim hiç değişme beni hep şimdiki gibi sev.. ömür boyu başım omuzunda uyuyabileyim.. hayat arkadaşı dedik ya birbirimize hep böyle kalalım...

bu sefer aramıycam dedin ve sözünde durabiliyosun
ama her zaman ben daha inat oldum biliyosun
hem karar verdim ben seni sevmiyorum beni çok sevmeni seviyorum sadece
aslında sana her zaman söyleyecek çok sözüm oldu ama nerden başlayacağımı bilemediğim için sustum.
çok şey yaşadık güzel yada kötü sen tüm artılarını eksiye çevirmeyi başarmaktasın!

Nerdesin filozofum Harry Potter'a senden başkasıyla gitmem seninle film kritiği yapacağız daha

Tüm günahlarla birlikte istiyorum seni.

Gelecek misin gelmeyecek misin?
Tüm gün bunu düşündüm umarım gelirsin :97:
Benimle ilgilenmen hoşuma gidiyor açıkcası
Her şeyden önemlisi tatil sensiz çekilmez

Öyle erişilmezsn ki sana ulaşmak can yakıyor...

dön artk be döönn gelmiceksen de söyle bende beklemeyim...

ilişkimiz için yaptığım tüm emeklerim çabalarım boşa sen adam olmazsın

her gece kzıyorum sana sonra ne oluyor bilmiyorum kendi kendime affediyorum seni.. sen hiç birşey yapmıyorsun ama ben seni tanıyorum... nedenlerin olmasa sen bana bunları yaşatmazdın... üzmezsiiin sen beni... seni seviyorum ben... sevimlim benim..

istiyorum ya istiyorum bebek istiyorummmmmmmm:84::84::84::84::84::84::84::84::84:

Gidiyorum.
Geride yaşanmamış zamanları bırakarak.Sende ürkekliğinle baş başasın…
Hep tamamlanacak değil ya, buda böyle yarım kalsın

Benden uzunca bir süre bir şey bekleme. Belki de bunu söylememe gerek yoktur ve sen zaten hiçbir şekilde beklemiyorsundur beni, bilmiyorum.

küstüm sana...
gönlümü nasil alicagini biliyorsun hadi sevgili göreyim seni...

Benden fazla istediğini söylüyorsun ama ona sahip olmak için elinden geleni yapmıyorsun.

Herşeyi üzerime yıkıyorsun,benimde canım var bende insanım dimi.

Ya olmazsa?

Neyaparım ben,sen korkmuyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…