Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cenab-ı Hak Hz.Yakub'a sual eyledi...

Sana Yusuf'u niçin geri verdiğimi biliyor musun ?

-Bilmiyorum Ya Rabbi dedi Hz.Yakub

...

Ve ALLAH (cc) buyurdu...

ÇÜNKÜ SEN BÜTÜN ÜMİDİNİ BANA BAĞLADIN !!!

Bütün ümidim sensin Ya Rabbim..Sen bana sabır ver ver ki dayanabileyim..Ver ki haksızlıklara göğüs gereyim sabır eyleyeyim ki cennet köşklerinden bir bahçe nasibim olsun..

Şafak 34 İstanbul Bugün iyi dadandım sana aşkım ama sende özledin demekki 7.ye sen aradın yerim yer:78: komutan abicikte bişi dememiş zaten mutlu huzurlu bi uyku çekiciiimmm birazdan

bana bunu yaşatmadığın için teşekkür ederim
bir kez daha güvenimi boşa çıkartmadın

özledim seni.
ayrılık yüreğimi uyuşturuyor karıncalandırıyor nicedir.
beynimi uyuşturuyor özlemin...

aşkım o bize niye rahat vermiyo yaa
nerden de girdi sizin aileye
üff istemiyorum onu ben

Dibe gelmedik henüz batıyoruz. Ama sert batıyoruz en derine en koyu dibe. Kaldıramayacağım yüklerim var üzerimde. Ama yapmak istediğim hayallerim var.
Fişi çekmeden yapmak istediğim son şeylerde olabilir bilemiycem. Sadece şarkı söylemek istiyorum sadece söylemek. Aria dinlemek değil çözüm bi kaç şey yapıp defolup gitmek istiyorum

geceleri nasıl uyuyabildiğini, herşeyi bir anda nasıl silmeyi becerebildiğini, nasıl bu kadar gamsız olabildiğini ve nasıl olunabileceğini çok merak ediyorum . Ben de öyle olmak istiyorum...

Eğer sevmediğin kişilerin yüzüne bakmak zorundaysan
Ve istesen de kaçamıyorsan;
Gülümseyerek ağlamayı öğreniyorsun demektir..

ve ben senin sayende öğrendim..

aşkım ya inan çok üzülüyorum. sofrayı bile sen kurmak zorunda kalıyorsun ben de istiyorum senden erken gelmeyi senin için yemekler yapmayı ama olmuyor malesef.. canımsın seni çok seviyorum.

bitanemmmmmm seni öyle çok özledim ki anlatamam yaa bizim aşkımıza kelimeler yetmiyor ya aynen öyleyim şuan aynı şehirde nefes almak çok güzel fakat yanında nefes almak daha bi güzell (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…