Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
..........Keşkelerin yeri yok artık gönlümde. Eyvallah deyip gitmesinide bilirim, ''ALLAH'' büyük deyip susmasınıda...

Sen adam ! Çıldırttığın bünyemi kontrol et şimdi.4 odalı bir evin içinde kahkalarını duyar gibiyim.Duydukça irkildim,sen düşün artık.
Çaldığın çocukluğum yetmez gibi gençliğimin baharında,uyguladığın bu suikastte ne şimdi ? Ben mi seçmiştim bunu söyle ?
Söyleyemezsin değil mi ?
Ve bil;hiç bir velede sormazlar,hangi adam nöbet tutsun gece uyurken diye başında.
Gece saçlı,gözleri kahve kokan kızada sormadılar.Gerçi sorsalarda sen onu da takmazdın,bilirim.
Sen adam,asabi kadınlığı bana yakıştıran.
Çatık kaşlarımın doğuş sebebi.Sen ! adım gibi ''müjdemi'' yaşatmayan.
Senin yüzünden varım ya bu hayatta,
Benim yüzümden,olma !

NOT: Adamların başına,başka bir adama.

yaa anlamıyorum bir gün mutluyken diğer gün niye sinirden kendi kendimi yiyorum ben
bumu yani? hakettiğim mutluluk bumu benimm​

bağıra bağıra bana anlat adlı şarkıyı söylemek istiyorum '' söylesene haydi şimdi çok sevmiştin di mi? , nasıl olsa ölmiycez mi gizleme derdiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii'' bana...................anlaaaaaaaaaaaaaaaaaat Allahım lütfen bir araba istiyorum kafam esince gece dışarı çıkıp bi tur atsam yeter bide handeyi dinlerim oh misss

gel artık
gel ki, yolun sonunda mıyız başında mıyız öğreneyim artık
beklemek yoruyo
söyle artık
için acısa da, içimi acıtsa da söyle
bilmeye hakkım var
dayanamıyorum artık
beni bu derde sen attın gittin ya
kafam duman.. :85:

Kırılgan bir çocuğum ben
Yüreğim cam kırığı
Bütün duygulardan önce
Öğrendim ayrılığı...
Saldırgan diyorlar bana
Oysa kırılganım ben
Gözyaşlarım mücevher
Saklıyorum herkesten
Ürküyorlar gözümdeki ateşten
Ürküyorlar dilimdeki zehirden
Ürküyorlar o dur durak bilmeyen
gözükara cesaretimden

yirim ben seniiiiiiiiii güzel gülüşlüm güzel yüzlüm kokuna hasret kaldım gel artık sevdiğim gel

Beni seviyorsun , istiyorsun. Biliyorum. Ben kararsız kaldım ama... Bir gün istiyorum, diğer bir gün istemiyorum. :26: Ama istemeyi çok istiyorum. Çabalıyorum da. Hatta bugün daha çok çabalayacağım. Seni istemeliyim ki güzel geçsin malum buluşmamız. :97: Öperim...

Oldu mu şimdi minnaakk sultan oldumuuu?
Bu ağlama krizide nerden çıktı böylee hemde durduk yeree iyice bozuldu psikolojiiimm duygu çatışmasındayım resmeenn!! Gel artıkk Aşk'ıımm geelll nefes alamıyoruuummmmmmm geeelll

yine sabahı etmek... ama artık köz tuttu artık daha sabırlı kalbim ,gününü bekliyor sadece sessizce tetikte...
agır agır lokmalarla yutulup midenize oturacak bi intikamım var!!

Çok seviyorum Ramazanları çoook
Kalabalıkça oturulup yenen yemekler,kimsenin kimseden beklentisi olmadan alınan servisler.Hep birlikte masa toplamalar ve kahve keyfi.
Allahım ağız tadımızı bozmasın inşallah,hayat sevilenlerle güzel

Günaydın tatlıımmm.
Sen de beni düşünüyor musun acaba şu an? :97::97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…