hahhayyyy bayramda senın yanında değil benım memlektımde dahası benım ailemın yanında olacak oğlun daha devam edin siz böyle..eşim benden değil sizden soğuyor afferim tam gaz devam edin bu politikanıza..
bak bana akıllar vermıstın ya kardesım daha cocuk onu sen ıdare edeceksın demıstın ya bak gordun mu nasıl da idare edıyorum kocamı !! şimdi istediğin gibi beklentilerini karşılayan bir gelin oluverdim mi ?? hııı... duyamadım ses gelmedi...
evliliğini kardesının evliliğyle,k.validenın yanındaki davranıslarınıda benımkılerle kıyaslayıp durma allah korusun felc olursun bak bunca sınır asabiyet insan saglıgına zarar benden soylemesi.. öfkeyle kalkan zararla oturur yada keskin sirke küpüne zarar diye bosuna dememiş atalarımız ...
bitanemm
hadi gel artık çok özledim. seninle elele aşk şehrimizin sokaklarında gezmeyi, beraber dedikodu yapmayı, konuşmayı, dertleşmeyi, kalabalık ortamda sadece birbirimizin gözüne bakınca ne demek istediğimizi anlamayı, herşeyi herşeyi çok özledim. son 29 gün aşkım ne olur çabuk geçsin ne olur. geçicek dimi buda biticek???
Yine 8 evladımızı kaybettik yine yandı yürekler, yine yanacak, yine evlat kaybedeceğiz yok mudur bunun sonu? Mübarek günleri bile hiçe sayıp döktükleri kanların içinde boğulsunlar, kahrolsun PKK, kahrolsun bu iğrenç ideolojiye uzaktan yakından destek verenler hepsi kahrolsun... (
benden hoşlandığını çook güzel bi şekilde dile getirdin
sevgilim olduğunu söyledikten sonrada yüzünün aldığı ifadeyi hayatım boyunca unutamam.
başkaları üzerine hayal kur artık
boşver beni, üzülme.
11 gun kalmısken kavusmamıza bi an sen olsan dıye dusundum Allahım korusun konduramıyor bile ınsan..20gun daha yenı evli olan var ki derinden bi sızı Rabbim sabır versin eşine ve ailesine ordunun prşembe ılcesine ates dustu sadece sehıtlerımızden bitanesi...
Allah belalarını versin bunları yapanların kaç aileye kaç yüreğe ateş düştü haberleri izlerken gözyaşlarımı tutamadım yarim... Allah ım seni korusun bütün askerlerimizi.....yerim senin beni nazlayışınıııııııı
Seni öyle çelik zırhın içinde masum masum görünce hem de endişeli bir yüz ifadesiyle, kendimden nefret ettim nefret.
Benim yüzümden oradasın ve ben geceleri uyurken senin tetikte bekliyor olman canımı nasıl sıkıyor bilemezsin...