hayl kırıklığı yaşadın,insanlara derdini anlatamadın,onların seni küçümseyen ifadeleri seni yıprattı. Bunları anlıyorum da...
Neden benden de böyle uzaksın?
Ne zaman gece vakti telefonum mesaj geldi sesiyle titrese senden olmasını ümit ediyorum bugünlerde ama malesef...
Biliyorum kasıyorsun kendini. Olsun aklında olduğumu bilmek şu an için yetiyor bana.
çoooook garip şeyler oluyor etrafımızda ve ben her saniye sana bir adım daha yaklaşıyorum. acaba sen de gelir misin bana? gelmezsen kafanı kırarım hatta sen maç izlerken televizyonun önüne geçerim görürsün:))
Sevgili kocacım,
Neden illa benim uyuduğum tarafa doğru geliyorda bende küçücük ufacık yerde bunala bunala uyumak zorunda kalıyorum..Öteye gittttttttttttttttttttttttt
senden ıgrenıyorum o kurtlar vadısı tarzı poz vererek yuruyusune,patlak gozlerıne,uzun parmaklarına,mertım deyıp yarı yolda bırakmana,ustune ustluk evlı kadını koynuna alıp kocasından bosatıp halen sereflıyım dıye gezmene hayran oluyorum,bu senın ıcın son yazdıgım sey,beddularım senın ve aılenle,onursuz kılıbık kısılıksız koca kafalı adam.
BEni anlamadigini soyleyip duruyorsun.BU foruma uye oldugumu biliyorssun.INsan gizlice girer de bir bakar bu kadin neler yaziyor.Beni anlaman icin bi kolaylik iste .IC dunyasilnda neler var derdi ne olaylara bakis acisi nasil ama yok.BEni tanimak icin biraz capa gostersen olursun.
daha önce benim yaşadığım duyguların,özelliklede sahip olamama..şimdi bir başkasının benim için yaşadığını bilmek ne kötüü:26: kararsız kalmaktan nefret ediyorum ben fakat şuan doruk noktasındayım
askim bugün beni isten almaya gelme..
biraz yürüyüp, kendimle konusmam gerek.. :99:
kabullenmem gereken gercekler ve biraz yalnizligima ihtiyacim var... :105:
Çok özledim seni ya .yıllardır seni sevdim senin için ağladım.sızlandım.dövündüm.hayatu kendime zehir ettim.herşey zehir oldu.ayrıldıkl çok mutlu oldun mu?ben evlendim.eşim iyi ama duygumuz yok.özlemiyorum onu sadece iyi bir adam.mutlu değilim.zoraki gülüyorum ne olacak.inan unutamıyorum seni.hep hayalimdi senle evlenmek.çok istedim çok çok.yıllar geçti senin için ağlıyorum.ne oldu bak ikimizde mutsusuz.çok istedim seni çok öok çok.
Gerizekalı kadın, senin yüzünden tayin dilekçemiz haftaya kaldı.
haftayada ancak cuma günü görüşebiliriz, onda da bayram tatilinne gireceğiz.
bizim tayin yakarış çabasıda arada kaynayıp gidecek !
Saol yani, mal kafanın bedelini ödettin bize.Valla bu kez ümitliydimde yani, ama bütün ümidimi yitirdim saynde !!