Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
icim disim araba oldu..
al birini de kurtulalim gitsin..
ama simdi ki arabanla cok hatiram var asla unutmam onu...
yeni arabanlada güzel hatiralar olur insallah, hayirlisi sevdigim..

biliyo musun? senin gibi bi dosta sahip olduğum için çok şanslıyımsenle hiç ayrılmasın yollarımız

kendi memleketim bile niye seni hatırlatıyor ya....
yoruldum yüreğimden kaçmaktan...

Asla. asla aşkım bırakmam seni.. Rabbim bi engel vermedikçe ellerim hep ellerinde

Kendime gittiğini söylemek için çok uğraştım.. Söylediğimde inanmadım.. 454 gündürde inanamıyorum.. Seni Seviyorum

8. güne girdik. Özledim gerçekten. Gittikçe daha da heyecanlanıyorum.
Az kaldı. :97:

Rabbim ne büyüksün! Çok büyüksün!
Bu nasıl güzel bir sürpriz bana böyle?
Betişcim,hayatım,dostum birazdan bana doğru havalanacak!
Şükürler olsun güldürdün yüzümüzü!

çok mu kırdım sabah sabah seni

bizim için yaptıklarını görüyorum biliyorum aslında

Neyin tribi bu şimdi böyle?
Ama muhteşem günümü senin nazlarınla mahvedemicem.
1,5 gün sonra görüşelim bebimmm!

Sanki artık hayatımın merkezinde değilsin. Konuşmadan da yapabiliyorum. Mutluluğum bi tek sana bağlı değil. Aşkın içimde öyle kocaman ki olmasan da bu aşkı doyasıya yaşayabiliyorum...

senle ayrılalı 23 gün oldu ama Allahın işine bak,pazar günü bula bula benımle aynı yerdeki plajımı buldun. tüm gün denizde seni düşünmüştüm,acaba,şimdi nerde napıyordur diye. aslında tüm gün benleymişssin,aynı havayı solumuşuz,aynı yerlere bakmışız,aynı denizde yüzmüşüz. karşılaşma ihtimalimiz bile %1di belki senle. görünce seni napcagımı bilemedim,ben gerçekten şunu anladım ki aşk tesadüfleri seviyormuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…