Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bir çok şeye alıştım yokluğunda...
gel gör ki her şeyi sana anlatma isteğimi bastıramıyorum....
her gece yatmadan önce ilginç gelen veya öylesine konuşmak istediğim şeyleri sana anlatırmış gibi anlatıyorum iç sesimle...
meğer iç sesimde çok seviyormuş seni............

Geçirdiğim en keyifli zamanlarda bile yanımda olamamanın tek sebebi olan bu askerliğe bizi aşkla dahada bağladığı için minnettarım aslında.. Çok zormuşş çok zor insan sadece kötü zamanında değil iyi zamanındada yanında destek istiyomuş. Gülerken gözlerim dolunca anladım. Kimsenin anlamadığı o saniyelik boşlukta aklımda bitek sen vardın.. Yanımda olsaydın daha içten gülerdim.. Sen yokken senle yaşamak zorunda kaldım ben her adımımı , her duygumu iki kişilik yaşadım.. Binlerce şükür olsun bitiyor. Ben sen yanımdayken daha güçlüyüm Sevgilim.. Aşkınla şımarmak istiyorum artık.. Sev beni hep sev bidaha bırakmıcak gibi sarıl.. Nefesini nefesimden ayırma ölürüm.. Ağlıyorum ama çok garip üzüntüden değil duygu patlaması yaşıyorum sanırım. Çok yoruldum Sevgilim beklemekten değil sensizlikten çok yoruldum gücüm kalmadı. Sanki 453 gün boyunca işkence görmüş gibiyim. Ben böyleysem Sen nasılsındır diye düşünüyorum daha beter oluyorum. Bebeğim benim tatlı sevgilim sen benden ayrı naptın oralarda çok özlediğinde nasıl dayandın? Doğum gününde saat 00.00 olduğunda iyiki varsın diyip sarılmak isterdim sana, yeniyıla girerken 4.. 3.. 2.. 1.. 0.. diyip öpmek doya doya benli bi yıla hoşgeldin demek.. Olmadı aşkım bizden en güzel zamanlarımızı aldılar... Ayrı yerlerde sarılarak son 7 gün daha uykuya dalıcaz... 1 hafta sonra yanımdasın ve ben senden bir daha hiç ayrılmak istemiyorum.. Seni seviyorum.

evet aklımdan cıkmıyorsun ama yine de hayata tutunmaya calısıyorum.
planlar yapıyorum.
kızımın odası lila benim yatak odam evet BENİM yatak odam bembeyaz...
koltuklar mor veya kırmızı mutfak koltuklar göre....
ve yeni bir arba sirin ufak bir sey...
bunar için bir sene bekleyecegim ve acı cekeceğim...
ama 1 yıl sonra elimde kahvemle yeni evimde yine sana buradan yazıyor olacağım ve sen yine bilmeyeceksin...
belki sende yeni karınla bizim evimizde.....
pardon SENİN evinde...
ben yazacağım ve gidip kızıma sarılıp ağlayacağım bile belki ama artık sensiz planlar yaptığımı, hayaller kurduğumu daha da önemlisi bunları gerçekleştirdiğimi bilmenin huzurunu da yaşayacağım....
seni başka kollara bırakıp önüme bakacağım.....
ve son kez yazacağım....
HOŞÇAKAL HAYATIM.....

şöyle bi geçmişe dönüp bakıyorumda nerde o hevesle evlenmeyi bekleyen genç kız diyorum.bumuydu evlilik bumuydu hayat bumuydu bizim aşkımız.
bana çiçek veren ellerin tv kumandasında artık,sevgi sözcüklerini çıkaran dudakların artık sadece yemek yemek için açılıyor.bakma böyle komik yazmaya çalıştığıma sevdiğim ben sana çok kırgınım.hep anlatmaya çalışmakla geçti aylarım ama artık pes ettim ben vazgeçtim sevgiden.aşkım yada canım bile demek gelmiyor içimden.
hüseyin...manava,bakkala çakkala seslenir gibi...acı ama gerçek.aşk bitti artık.yazık..

eğer bigün kapıyı çarpıp gideceksen durma bunu hemen yap.daha fazla yormayalım bu ilişikiyi ne bekliyosun acaba bendenmi gitmemi istiyosun.hep üçüncü insanlar sorunumuz,hepmi başkaları hayatımızı yıkan bozan.sen ne yaptın bu düşlerle kurulan yuva için bu ilişki için annene,arkadaşlarına kardeşlerine bile söz geçiremedin.benimi suçluyosun durma suçla benim başım dik unutma.sen bizi basitleştirdin sen bizi bıraktın aslında.artık sadece alışkanlıksın bende vazgeçerim bence.
anladımki kadın olmak suçmuş bu dünyada çeken kadın unutulan kadın.onca yemine kanan kadınçok mutsuzum ne olur artık yorulmayalım.

""Sevmediğim güvenmediğim insanı yanımda tutmam!""

Yani nolur direkt seni seviyorum sana güveniyorum. Bundan şüphen olmasın heyatım desen... Hep kaçak dövüş hep kaçak dövüşş:) Ayrıca kabul et artık kıskançlığın dibine vuruyosun baZen. Daha beni kıskandığını kendine bile itiraf edememişken, bunu bana açıkLaman zoR çok zor deilmi =)

oh ne güzel ya.. sen özgürce yaşa.. sorun çıkaran sevgili ben olayım... Sen haftalarca doğru düzgün konuşma benle.. sonra neler olup bittiğini anlamaya çalışan ben...sen gel nedensiz soğu... günlerce haber verme kötü kız ben olayım.. ailen beni yalnış tanısın... peşinden koşan kız olarak bilsin... sevgili olduğumuzu annen biliyor ve sen telefonunu annene veriyrsun bu benim mantığıma hiç yatmadı...sanki benim senden soğumam için unutmam için bir bahane sen memleketini görünce.. hayatının gerçek aşkı annen ve memleketin olduğunu anladın... ya sonr ane olacak... hayatında yaptığın pişmanlıklar kaybettiğin aşkı sevgiyi geri getirecek mi? araya koyduğun duvarlar beni sana geri getirecek mi..yoksa kolay yol.. aradığım sen değilsin deyip telefonunda bir isim mi kalıcam... belki de o gibi bir başkasına, bana söyledğin gibi bir akrabam diyeceksin.. fotoğrafı silmeye elin zor gidecek... bana hissettiğin sevgi gerçek olmalıydı en azından ben öyle hissetmiştim... gerçek olan tek şey senin yazdıklarımı umursamıyor olman...

Bilmiyorum ki maksat yazmak olsun diye girdim yazıyorum işte :111:
2 ay 11 günlük evliyiz seninle öyle hızlı girdinki hayatıma bazen şaşırıyorum bu beni nasıl bu hale getirdin diye.
bazen de kızıyorum işte. sebebini bilmiyorum ama kızıyorum sana
Evlilik ne güzel bişeymiş her daim sevdiğinin yanında olması her zaman seninle birlikte uyuyup uyanması iyiki varsın

unutmak istiyorum son bi haftayı unutmak
ne desem nerden başlasam bilmiyorum içim çok dolu , evet yaşanan elle tutulur bi sorun yok ..
ama biraz rahatlatmaya çalışsan içimi ..
hiçbişey olmamış gibi davranmaya bi son versen:97:
seninde dedigin gibi ben hiç bşeyi unutmak ne iyi nede kötü sadece bi zaman susarım ama yine patlak verir o duygularım

sadece bikaç güzel söz istiyorum çok olmamalı hçbi zaman uç noktalarda şeyler istemedim senden ,farklı biri olmanıda beklemiyorum
yalnızca Eski günleri ben çok özlüyorum....

geçen sene seni askere uğurladıgım günyalnız kalmıştım - ama bişey degişmedi bi sene sonra aynı gün yine yalnız bıratın beni...
ve kendin seçtin bunu dedin bana ... ben hiçbişey seçmedim senin saçmalıklarından uzaklaşmak istedim sadece
bide bari bugün olmasaydı içim acıdı diyosun !.

ne desem ne yapsam bilmiyorum sevgili ben senin gibi hiçbişey olmamış gibi davranamam bunu en iyi sen biliyosun - rol yapamam sana

nolur içimi sana karşı sogutma !..

Aman allahım ben mi çok dengesizim yoksa... yoksa birileri arkamdan okuyup üflüyormu.. az önce öfkeden deliye dönen ben...öfkem kızgınlığım uçtu gitti... kızım sana ne oluyor...
Kendime sesleniyorum aklına başına al suskun kız... Kızıyorsun..kızıyorsun o sana kendini affettirmeden hemen affediyorsun... Acep neden bunu yapıyorsun..kendi kendine kızıp neden kızdığın yerlere buz koyuyorsun... bu kadar olma be kızım

"İyi biriyim ama melek değilim.Günaha girdiğim olur ama şeytan değilim.
Yalnızca bu dünyada sevecek birini arayan küçük bir kızım" (M.Monroe)

aşkım 2 gündrü çekilmez oldu iş. eve gideyim yatayım dinleneyim sonra sen gel. kollarında yatayım sarılayım istiyorum. biraz sakinlik dinginlik ve boşvermişlik istiyorum.

................ciddiysen sonuna kadar varım, dalgaysan iyi sörf yaparım-'............

o kadar çok seviyorum ki seni, iyi ki buldum o karmaşada, iyi ki evlendim seninle.. bana hayatın verdiği tek mucizem aşkım herşeyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…