Geçirdiğim en keyifli zamanlarda bile yanımda olamamanın tek sebebi olan bu askerliğe bizi aşkla dahada bağladığı için minnettarım aslında.. Çok zormuşş çok zor insan sadece kötü zamanında değil iyi zamanındada yanında destek istiyomuş. Gülerken gözlerim dolunca anladım. Kimsenin anlamadığı o saniyelik boşlukta aklımda bitek sen vardın.. Yanımda olsaydın daha içten gülerdim.. Sen yokken senle yaşamak zorunda kaldım ben her adımımı , her duygumu iki kişilik yaşadım.. Binlerce şükür olsun bitiyor. Ben sen yanımdayken daha güçlüyüm Sevgilim.. Aşkınla şımarmak istiyorum artık.. Sev beni hep sev bidaha bırakmıcak gibi sarıl.. Nefesini nefesimden ayırma ölürüm.. Ağlıyorum ama çok garip üzüntüden değil duygu patlaması yaşıyorum sanırım. Çok yoruldum Sevgilim beklemekten değil sensizlikten çok yoruldum gücüm kalmadı. Sanki 453 gün boyunca işkence görmüş gibiyim. Ben böyleysem Sen nasılsındır diye düşünüyorum daha beter oluyorum. Bebeğim benim tatlı sevgilim sen benden ayrı naptın oralarda çok özlediğinde nasıl dayandın? Doğum gününde saat 00.00 olduğunda iyiki varsın diyip sarılmak isterdim sana, yeniyıla girerken 4.. 3.. 2.. 1.. 0.. diyip öpmek doya doya benli bi yıla hoşgeldin demek.. Olmadı aşkım bizden en güzel zamanlarımızı aldılar... Ayrı yerlerde sarılarak son 7 gün daha uykuya dalıcaz... 1 hafta sonra yanımdasın ve ben senden bir daha hiç ayrılmak istemiyorum.. Seni seviyorum.