Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
garip bir hal içindeyim şimdi.
seni sevdiğimden emin olamıyorum bazen.
ortada hiçbir sebepte yok böyle düşünmek için.
13 ayı geçti ilişkimiz ama hala sana alıştım mı diye sorguluyorum kendimi.
emin olamıyorum hiçbirşeyden.
belkide senle bir geleceğim olmadığı bildiğim için böyle hissediyorum bilmiyorum.
ama sen beni çook sev aynı dünkü gibi
bende zamana bırakayım olacakları.

Son düzenleme:
........Erkek adam ağlamaz denir ya, sakın inanma ! Unutma ki, erkek adam ağlamayan değil, bir kadını ağlatmayandır aslında..

.........................................................................................................

Son düzenleme:
........Erkek adam ağlamaz denir ya, sakın inanma ! Unutma ki, erkek adam ağlamayan değil, bir kadını ağlatmayandır aslında....

Ben sana aşık mıyım ki
Sürekli seni görmek istiyorum görmeyince özlüyorum
Yan yanayken aklım sende ama ilgilenmiyorum
Halen iştahım yerli yerinde maşallah -tabii oruçla da alakalı olabilir bu-
Ki ben aşık olduğumu midemden anlarım
Sen sürekli benimle ilgileniyorsun bi'ışık gördüğün an itiraf edeceksin
Bende o ışığı yakacak cesaret yok
Kendimle ne kadar çelişiyorum

nasııııl :82: üçbuçuk atıyorsun dimi sana karşı mesafe koyduğum için... daha dur bu başlangıç oyun daha yeni başladı

Şuan eğildiğimde gördüğüm benim göbüşüm olamazz diiiğğğmiiii çatlııcam Allah'ımmmmmm ama şu pastanında tadına bakim bi Aşk eskiden bi hamburgeri zor bitiren Minnak'ın şuan dünyaları yiyebilirr kapasitede

Son düzenleme:
canım aşkım seni çoooookkk özledim,bide evimi ve kuzumu...ama az kaldı,üzülme vuslata 1 hafta...

benim duygularıma saygısızca davrandığın sürece beni bir adım daha kaybediyorsun ama farkında değilsin farkına vardığında da hiç olmıcam o zaman dank edicek bişeyler sana umarım geç olmaz.....

Beni de ilgilendiren kararlar almadan önce bana bi danışsan olmaz di mi!!

1.si yaz kursuna kalan sendin ben değil senin yüzünden oldu benm yüzümden değil.
2. si madem ders çalışıyorsun iyi ya rahatsız etmiyorum .. takıl facede
3. sü bitirdin bizi. artık gerçekten çık git hayatımdan ..

daha ne istiyorsun benden sevgili.. sana umutlarımı hayallerimi herşeyimi verdim.. daha ne alacaksın benden .. sevgili git artık arama . sorma da kimseye. sorsan da artık söylemezler sevgili. gelme sevgili beni görmeye filan da gelme .. dediğin gibi bitti. bana da trip atma artık sevgili. yakma canımı.. daha ne yakıyorsun canımı kimsin ki sen nasıl yakıyorsun hala canımı. konuşmayalım mümkünse artık sevgili.
ben en çok sana inanmıştım sevgili. nefesimi bile seninle alır olmuştum .. sen benim hayat'ımdın benim birtanem din.. sana sarılırken ağlayan ben sana sarılamadığım için ağlıyorum bak .. peki kız yine bana çok sulu gözsün diye.. evet öyleyim .. beni sen böyle yaptın. ama bu sondu sevgili.. yeter artık .. hadi defol git artık hayatımdan.. hayalin bile kalmasın zihnimde .. çünkü benm sende hiçbirşeyim kalmadı..

Elinden geleni yaptıktan sonra,
Sıra ayağından geleni yapmakta;
Gitmek gibi mesela ..
biz zamanlarki Ömür'ünden..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…