Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sana muhakkak bir şey söylemem lazım ama nasıl desem, tam olarak ne desem bilmiyorum. :26:

Seni özlediğimi ifade etsem mi ki? Ama biz hep böyle acabalarla yaşarsak da olmazzz...

İçinden geldiği gibi davranabilsen keşke...

Beni sevdiğini biliyorum.

çok özledim çooooooookkkkkkkkkkkkk dayanamıyorum artııkkkk sana kavuşmak istiyorum bana sımsıkı sarıl istiyorumm gel artık sevgilimm gell

Ben kime ne yaptım bilmiyorumm..????????????
Ve kimseyi anlayamıyorum...........................

Son düzenleme:
neden mesafelisin ne oldu sana ne oldu bize her geçen gün dahada kopuyoruz büyük aşkın bukadar çabukmu bitti hazmedemiyorum bu sessizliği içim acıyor kalbim sıkışıyor seni çok severken galiba sensiz kalıcam istemeye istemeye ilk defa boşanalım dedin sevginin bu kadar çabuk biteceğini tahmin edemedim ama bitmese keşke ben başka kocam olsun istemiyorum senden başkasının eli elime deymesinn ALLAHIM KOCAMI BANA VE OĞLUMA BAĞIŞLAA BİZİ BIRAKMASINN ONU ÇOK ÖZLEDİM

allah seni bildiği gibi yapsın ömrümden ömür aldın allahız cezası<Sen bana mutluluk olamazsın ancak dert olursun.Birde brezilyalı olacaksın a öküz facebookumu kapattım artık msnim bile sana batıyor hayvan.Senden nefret ediyorum mükemmel.fedakarlıklarla dolu ilişkimizi mahvettin

Haykırsam
Ellerimi açsam yalnız sana
Ağlasam çocuk gibi
Eskileri anlatsam
Derviş gibi, abdal gibi, tapar gibi..
Paramparça...

Ne desem ne desem dedim. Diyeceğimi buldum. Söyledim. E bana verdiğin cevaba karşılık ne diyebilirim şimdi peki? :26: Şaşkınlığımı anca attım üzerimden. Şimdi ne desem diye tekrar düşünmekteyim. :44:

Şu saatten sonraa sürün bakalım sürünebildiğin kadar... Bakalımm ne zaman taak edecek..??
Ağzınla kuş tutsan umrumda değil..!!!

Bitti aşkım... şuan Buz gibiyim sana karşı.. o kocaaaaa aşkı ezdin geçtin.. Bi hikaye daha sona erdi.. ağır çok da acı.. ne çok sevmiştim.. sen de sevdin elbet.. ama Benim sevgim Böyle işte.. çok yara alınca Bitiyo...

Aradım telin kapalı. İçim bi tuhaf oldu! Bir yanım hızla sana koşarken diğer yanım deli gibi senden kaçmak istiyor sevgilim. Özledim. Kokunla sarhoş olaydım, kollarında uyuyaydım keşke...

elini tutmayı özledim şuan.
yanımda olsanda tutsam keşke ellerini
sussak sadece benim için sonu baştan yazılmış olan geleceğimizi konuşmasak hiç.
sen ben olsan bende sen olsam.
anlasan beni, dinlesen anlatsam bende dur durak bilmeksizin.
sen sadece dinlesen beni.
her zaman baktığın o hayran bakışlarınla baksan bana
usulca seni seviyorum desen sözümü kesmek istemezcesine.
imkansız olduğunu düşünmesek aşkımızın.
dünkü gibi olsak yatsan dizlerime...
seni sevdiğimi, çok sevdiğimi önce kendime itiraf etsem sonrada çook içten bi şekilde sana söylesem.
kokumu içine çeksen ve geleceğimiz için iyi şeyler söylesen.
sarılsam sana sıkıca, ve zaman dursa.

Güzel şeyler olacağını umuyorum. Tüm kalbimle istiyorum ikimiz için de.

aramız iyi olduğu zamanlarda seni sevdiğimi anlamak daha kolay oluyor.
ama kavga ettiğimizde hemn soğuyabiliyorum senden, kendimi geri çekebiliyorum.
farkına var artık bunun.
aramız hep şimdiki gibi iyi olsun
hep böyle romantik ol, yüzüne vurmuycam romantiksin diye söz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…