Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kıyamıyorum ki sanaa... Katı olamıyorum içim titriyor sana bakarken...
Çok kızsam da sana beni bakışlarınla eritiyorsun..
Çocuk gibisin.. bir çocuğa ne kadar kızılır ki..?? Biliyorum ben de çocuklaşıyorum bazen..
Ne zaman büyüyeceğiz sevgiliim..??
(Bide bize çocuk yapın diyolar..) :78:

Hiçbir şey düşünemiyorum. Mesajına dönüp dönüp bakamıyorum bile. Yemek yemeden kendime gelemeyeceğim. Cevabın gecikecek yani. Sorun etmezsin.

Karı-koca ikiniz de ruh hastasısınız..Sorunlu yaratıklar............!!! Siz bir tedavi olsanıza....Defolup gitmeniz iyi oldu......

yarın o istediigim cvbı senden almak istiyorum..bi adım attıın ama geriside gelmeli..ben yapamıyoorum düşün düşünn aynı yere geri dönüyorum..yarın çöz bütün sorunlarımı da bagla beni kendine yeniden.seninde ihtiyaçın oldguu cook belli be sevgili.yenidenn nefes almak istiyorum..:85:

yaptın bi hata bari affettir kndini..azıcık akıllı ol

Ben hαyαtımın en güzel hediyesini αnnenden αldım sevgilim. ♥♥

Ne düşündün? Meraktayım. :26:
Çok bekletme beni yea. Duymak istiyorum... :44:

oyyy abim benim taa 10 yıl öncesi askerdeyken attığın mektup geçti şimdi elime unutmuuşum bile onları sakladığımı..özellikle ayşenuru çok özledim onu düşününce gözlerim doluyor yazmışsın nasıl mutlu oldum onu okuyuncaşimdi seni bulsam şap şup öperdim şuan yoksun yarına inşallah

Seni kendime sakladım,
Sözlerin hepsini, bana sapladım...

Bu bir yoksun/luk hali;
Sana özel değil, kendimle ilgili
"YOKSUN" ya!..

yüzümü kara çıkarmadığın için teşekkür ederim sevgilim..
bu tercihi yapacağını biliyordum..
içimin ne kadar rahatladığına inanamazsın

sana nsıl bi supriz hazırlasamda agzın kulaklarına varıp çok sasırsan,,,hayran kalsan bana herzamanki gibi ahh tabiya beyin bedavaydı değilmi desen :))) dusunuyorum dusunuyorum :97:.. 25eylule surda ne kaldı..

"Anlamıosun galiba ÖZEL!" ne demekk yaa? Ben kimim senin hayatındaa? Bana anlatamıcan ne olabilirkiiiii neeee ? Ben sana herşeyimle bu kadar açıkken hemde... Yazıkk anlıyo musun? YAZIK!

sevgili eski dostum

beni kaybedebilmek için nasıl çaba harcamışsın. ben ki dostuna dünyaları seren çok zor vazgeçen,

artık senden vazgeçtim.

dostluk adına harcadığım emeklerime üzülüyorum.

ve insan birisinede karşılık alamaz diye hayıflanıp duruyorum.

Ne kadar masum uyuyordun öyle
Saatlerce izleyebilirdim seni
"Niye uyandırmadın" diyenlere "seslendim uyanmadı" dedim:26:
Kıyamadım ki uyandırmaya:26:
Ayrıca o kız seninle neden bu kadar ilgileniyor
Yakışıklıysan yakışıklısın
Ne gerek var annene "ne kadar yakışıklı oğlun var" diyip selam yollamak

Cehennem olsan, dibine düşerdim.
‘‘Beni saçlarındaki cennete göm!’’ diye diye.

İlle de ‘‘sen!’’ diyen sesimi Azrail’le de yüzleştirsen,
Beni milyon kere unutsan,
Bir kere sevdin ya sen beni,
‘‘Unutmam!’’

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…