Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gecenın yarısı, bir kitabın orta yerinden baslamak gibiydi; seninle birlikte olmak. 'basını anlamadan sona yaklasmak: sonunu okumadan uyuya kalmak'. Ve uyandıgında kaldıgın yeri karıstırmak. İste böyle biseydi seni yasamak ''YARIM YAMALAK''...

Soluma dönüp yatıyorum yüzün yok gözümün önünde,kokun gelmiyor burnuma,
Gözlerimi sıkıca kapatıp sağa dönüyorum elin sarmıyo belimi..
Yok sen yokken uyuyamıyorum sevgilim ,
Uykusuzluktan değil sensizlikten ölüyorum
Hadi artık geel...

Baba!
Sen ne zaman bittin bende?
Hatırlayamıyorum.
Bundan seneler önce sırf senin istediğin gibi yaşamak istemediğimde benim yüzümden cami cemaatinin yüzüne bakamadığını söylediğinde mi,yoksa dershaneye gitmek istediğimde bana dayatmalarını şart koştuğunda mı?
Her hatamızı yüzümüze vurduğunda mı,yoksa bencilliğini farkettiğimde mi?
Bu evde yaşanan kavgalar yüzünden ben sinir krizi geçirdiğimde beni suçladığında mı,yoksa abim kapıları çarpıp duvarları yumrukladığında hiçbir şey olmamış gibi davrandığında mı?
Defalarca yaptığın hataları yüzüne vurmamıza rağmen onları defalarca tekrarladığında mı?
Bir aileyi paramparça ettiğinde mi yoksa?
Baba sen hangisinde bittin???​

Biliyorum söyleme, böyle daha güzel.
Ağızdan çıkmayan ama hissedilen karşılıklı duygular

Bu Sefer olmalı...

Bak ikimizde anladık Bu sefer bozulmasın bu büyü...

geceleri nasıl uyuyorsun merak ediyorum, bir insan nasıl bu kadar aşağılık olabilirmiş, ben ne kadar körmüşüm sen nasıl bir yaratıkmışsın...

Yine kara kayıplardasın S. Anladım senden de bana hayır yok.
Yaşadığım sancılı dönemden sonra acaba olurmu dedim .Acaba o sen misin dedim aradığım?
Ama yok.Sen değilsin o.Anladım.

Kendinden kısa bir adamla evlenip te komplekse girip , fotoğraf çekilirken dizlerini kırıp,sanki boyun kocanın omuzuna geliyormuş gibi yapmak nasıl bir duygu ????

Üzgünüm sana öyle bir mesaj attığım için. (
Umarım hayallere kapılmıyorsundur. Çünkü seni sevmiyorum.
Üzgünüm. Çok üzgünüm. (
Bir daha kalbini kırmayı asla istemem, asla. (

.........Fırtınanın gücü ne olursa olsun eğer yağmura saygın varsa seni bekleyen bir gök kuşağı mutlaka vardır."........

Madem ki memlekete gidiyorsun, şimdiden iyi bayramlar şekerim, canımcım, çiçeğim, böceğim, fıstıklı çikolatam:)

şu an nasılsın neler yapıyorsun bilmiyorum ama.bildiğim tedavin devam etmekte ve umarım hayırlısınla tedavin biter çıkarsın hastaneden.
seninle iki yabancıyız gibiyiz artık sen benim için öyle olmasam da.ben senin için tam olarak neyim bilmiyorum.
ama bana şu an çok kızgın çok öfkelisin.ben yanlış yaptım ama asla kötü bir şey yapmadım.sende benim yaptığımı yapsan elbet bende sana kızardım
kıskısanırdım.ama BİTTİ demezdim.bu yanlışlığın faturası bu kadar ağır olmamlalıydı.gerçekten bensiz mutlu musun.eğer mutluysan sevinim senin adına.hiç olmazsa tek ben üzülürüm senin üzülmene kıyamam.keşke sana bunları diyebilsem.ama ne farkedicek olan oldu.bunları okusanbile ne değişicek.ben yaptığım yanlıştan pişmanım
ama sen pişmanmısın ayrıldığına.
ayrılık neden zor biliyor musun.birini çok seviyorsun.her şeyi onunla düşünüyorsun hayal kuruyorsun.bir beden gibi oluyorsun.en önemlisi ona güveniyorsun.ki sen bana artık güvenmiyorsun.bunu biliyorum.ama ben senle öğrenmiştim aşkı sevgiyi her şeyi sana anlatmıştım yıllardır seni tanıyarmuş gibi.bir parçamdın sen benim.hala da öylesin
ayrılsak bile seni içimden atamam yha.salı günü doğum günün ve biz ayrıyız.sana ne hediye yapmıştım.ama hala veremedim.kendi el emeğimle 365 tane kalp kesip içine güzel sözler yazmıştım.birde galatasaray fanatiğisin gs stordan bileklik almıştım.eminim çok beğenicektin.ama artık veremicem ki kaldı öyle onları atamamda kıyamam çünkü.
ben seni çok özlüyorum ve seni hala çok seviyorum..

beni özlemişsin
daha yeni görüştük nerdeyse o yüzden pek özlemedim ben seni.
senden soğuyor muyum acaba ben ?
garip birşeydir ki beni çok çok çok sevmeni istiyorum.
ama sen severken ben seni sseviyor olmak istemiyorum.
bende anlayamıyorum kendimi, bırakalım zaman göstersin.

Ooooooofffffffffffffffffff!!! Benden bir şey beklemeeeee... !

Son düzenleme:
Bunlar niye oluyo biliyomusun Seni çok çok özlediğimden
Sarılamadığımdan öpemediğimden Uzak olmandan...!

Sevgilim,
Şimdi kilometrelerce uzakta beni çok özlediğini söylüyosun ya,
Ben sensiz yaşamıyorum bile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…