Hayatimdaki en buyuk kararlar ve acisina ragmen basarilar benim ama senden de ogrendigim o kadar cok sey var ki..hic bitmeyen destegin icin cok tesekkur ederim..sira geldi yeni guzelliklere.....
Annemm soL yanım acıooo...Küçükken düştüğümde ki dizimin acısına hiç benzemioo..Senin Bi zamanLar Dokunmaya Kıyamadığın Kuzuna Neler Yapıolar Annemm Ama sen biLme üzüLme Diye biLme Annemm Seni Çok özLedim..
Benim oğlumu neden annesinin kuzusu die seviyorsun sen babaannesisin neden kendinden nefret ettiriyorsun..Rabbim bana uygun görmüş vermiş sana mı vermiş sen mi taşıdın 9 ay karnında..Ben senin çocuklarını annem die seviyor muyum karışıyor muyum..Aklım almıyor neden bu kadar basitleşiyorsun..Bir gün sert tepki vereceğim kalacaksın öyle..Sen bu dilden anlıyorsun..Senden şuan nefret ediyorum..Yüzünü bile görmek istemiyorum..!
Sevgilim bu soğukluğundan bıktım artık.
Neden anlamıyorsun ben böyle yapamıyorum.
Soğuk olmak sana ne kazandırıyor ki.
Sen sanıyorsun ki onu kaybetsem başkasını bulurum nolacak,ama biliyorsun ki benim kadar iyisini bulamazsın.
hani diyorum ki sevgini az daha belli etsen ayy çocuk kaçan kovalanır falanmı uyguluyosn bilemedim
9 gündür buluşmuyorz bayram sebebiyle yuvaya uçtugumdan ötürü :82:
özledim yarın koskoca bi sar beni olurmu :89:
hani bazen öyle sarılıyosun ki ayy içim bi hoş oluyo aşık bu adam bana diyorum işte ondan istiyorum çok sarıl çok öp
ben naza çekicm kndimi o yüzden sen öp
seni bir türlü göremiyorum bir insan bu kadar mı korkak olur, bu kadar mı umursuyorsun ya da umursamadığından mı yapıyorsun ya bir bilsem sebebi nedir niye köşe bucak saklanıyorsun ((
özür dilerim babacım bu kadar çabuk parlayıp kalbini kırdığım için... haksız da sayılmam ama yin de sesimi yükseltmemeliydim.. vicdanımdaki sızıyla gidiyorum bi tatili daha bitrerek hem de sana en çok ihtiyacım olduğu bu dönemde :2:
Kafam çok karışık
Her an gitmeye hazırım
Bu hayattan çok sıkıldım
Ama anlatamıyorum ki sana
Hala zaman zaman diyosun
Daha ne kadar beklicem değişmen için
Yok yok,aslında hiçbir şey hayalimdeki gibi olmayacak
Ben kendimi kandırıyorum