Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Koca bır hıcsın
hı hı evet sen
evet evet aynen sen gereksız ayrıntı

işte şimdide sen koşarsın peşimden.
yarın halamlara gideceğimi ve dershanenin hızlandırma etüdü olacağını söyliycem sana(ama aslında yok). görüşmemek için bahanelerim olucak bunlar.
şimdide ben görüşmiycem. hadi bakalım

Yok ya yok! Yattı o iş tatlııımmm. Olmaaazzz olmazzz...

Aşık olacağım bir erkekle yaşabileceğim şeyleri seninle yaşayıp sonrasında pişman olmak istemiyorum.

Yapacak bir şey yok. :101:

Sen de benim hayalimi kurma artık. :97::79:

bittik yine biz.
her yeniden de bitmek için başladık aslında.
evet ilişkiyi hep ben bitiriyorum ama unutma:
aslında giden değil kalandır terkeden. Giden de bu yüzden gitmiştir zaten.

Korkma ! giderken birtek b'yi alıyorum, gerisini sana bırakıyorum. nede olsa sen bitirdin b'izi. öyleyse sende kalmalı 'izi'.

hani artık arasak diyooruuummm şu oteli!!! O 6gen odayıı istooorumm ve yer yok cevabı gelirse çok piss bozulurummmm

Çok sıkıldım artık
Bir şeyler yapmalısın bence
Yoksa gideceğim
Zaten ufacık bişeyde bitti diyesim geliyo
r

Son düzenleme:
birazdan mesaj atıcam sana ama bu son mesajım olmalı. söylemem gerekenler var.

Yanlış anlamak ve anlaşılmaktan bıktım.
Artık netim, sen de net ol.
Seninle olmak istiyorken bu fırsatı kaçırma.
Beni kaçırmaaaaa!!!

bu yaptıklarını nasıl hazmedip sana tekrar geri dönerim hiç bilmiyorum:26:

ah ahh platonik aşkım, yada platonik hayranlığım mı desem:26:
ne güzel ne terbiyeli bi çocuksun yaaa... nerden aklıma geldinki şimdi sana ne söylemek isterimki burayı okusan :26:

Allah seni sevdiğine bağışlasın......

Ben bir aynayım sen bana ne gösterirsen sana onu gösteririm bunu bil ve ona göre davran..........

Nikahın imamını da kıydım hükümetini de ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ohhhhhhhhhhhhhhh

evli olduk mutlu olduk çocuklu da olduk

senle olmak gururlandırıyor beni Haluk.tanışmamıza neden olan işim başta olmak üzere, karakterine, kadına değer verişine, sohbetine ve saygına,mesleğine, evine, kullandığın arabaya, beni tercih etmene hayranım.

Son düzenleme:
edin içine dengemin edin edin hiiiiiiiç çekinmeyin.. manyak gibi oldum laaaan sizin yüzünüzden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…