Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaaa küfür etmek istiyorumm...:84:
bi insan bu kadar haysiyetsiz ve kişiliksiz olabilir mii...senin kadar ciğeri peş para etmiyor olabilir mi?? seni tanıdığım güne diyorum başka bişiy demiyorum,Allah a havale ettim...

Son düzenleyen: Moderatör:
S: seni cok seviyorum diger butun erkeklerden farklisin benim icin. bekledigini soyluyorsun. profesyonel bir bekleyici oldugunu da sozlerin arasina ekliyorsun. peki oyleyse bekleyelim :) belki boylesi daha iyidir. neyse opuyorum seni cok degerlisin unutma

M: bana asik oldugunu beni cok sevdigini soyluyorsun. inanki bende seni cok ozluyorum ama ne sana asik oldugumdan ne de cok sevdigimden. sadece dokunmak bende aliskanlik yapmis. oyle sarilasim opesim fln geliyo ama kusura bakma gunluk eglencem olmaktan oteye gidemeyeceksin. sana hayatta basarilar diliorm

B: girdigin delikten bi an once cikmani diliyorum. suan kimsenin bilmedigi "erkek arkadasim" olarak senden resmen utaniyorum. kimseye soylemedigim icin birde gonul koyuyordun bana. simdi bir daha dusun istersen? sen millete gogsunu gere gere bu benim erkek arkadasimdir diyebilecegim biri misin? neyse cik surdan da ayrilalim artik. fenalik ve daral geldi senden inanki. icimdeki yasama sevincini olduruyorsun.

bu kadar

git tamam izle gs maçını
ama yarın gs maçı olmayınca kalırsın bana
o zaman da ben olmıcam hıhh

Bundan sonra hiç şüpheye düşmeyeceğim.

Merakla bekliyorum o günün gelmesini.

ay bu aralar pek seviyorum seni ya :78: nazardan korkuyorum ama görüşemiyorz kavga etmeye vakittmi bulamıyoruz acaba

seni çok seviyorum hatamında farkına vardım hayır şimdi ayrılmanın hiç zamanı değil. okadar hayal okadar mutluluk okadar yaşanılanlar boşunamıydı şimdi.:2::2::2::2: seven insan düşünmezz düşünülecek bişey yok bir hataydı oldu bitti ...

Canıımmmm, hayatıımmmmm....
Sesini duydum hemde ilk defa..Öyle güzel öyle samimi konuşuyorduk ki hayran kaldım bize..
Allahım tez zamanda birleştirsin kaderlerimizii..

neler düşünüyorsun acaba ? beni arıyor musun, mesaj atıyor musun öyle çok merak ediyorum ki, bu arada özledim.

istediğinizi düşünmekte / söylemekte özgürsünüz.
aşkımı ben yaşıyorum,ben biliyorum.
sözleriniz beni yolumdan çevirmiyor,değerinizi azaltıyor.
çünkü aşkta herşey mübah.
ve benim kendime 'kontes' demem boşuna değil

Şimdi nerdesin diye sakın sorma, Sen çağırdın da ben gelmedim mi ?

Adı sevda ise bu cehennemin, sen yaktın da ben yanmadım mı ?

beni dünyanın hatta tüm evrenin en şanslı insanı yapan sewgilimm şükürler olsunki sana sahibim seni çooooook seviyorum =)

Hastalardan kan alırken bana değil önüne bak :86:
Yoksa böyle çığlık atar millet sen de panik olursun ahaha çok komiktin yahu

Eskiden çok büyük bi aşk yaşayacağımı düşünürdüm
Bunun için yanlış kişiyi mi seçtim...

Sanki sen olsaydın çok daha mutlu olurdum ilginden şımarırdım ...

Ama o var hayatımda ondan vazgeçemem.!

Seni soramıyorum insanlara işte soramıyorum ya
lanet olsun seninle ilgili verecek cevaplarından korkuyorum
evlenecek O demelerinden

işteyken sadece "seni çok özledim" diyip telefonu kapatan sevgilicim seni yağmalarım , parça pinçik ederimm yanaklarını bide ben senden çok özlüyorum ve sensiz uyuyamıyorum :78: yanıma geellll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…