Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anneciiiim
seni çok ama çok herşeyden çok seviyorum ben
nolur yapma bana böyle
hiç içim rahat etmiyo benim
sen benim herşeyimsin tek dostum sırdaşımsın
sana her zaman ihtiyacım var benim
seni çok seviyorumm

hala içinde bize dair umut mu var ?
eğer varsa şaşılacak şey.
benim zerre kadar umudum yok.
şuan seni sevmiyomuşum gibi geliyo hatta.
yanılsama bu biliyorum.
ama kes ümidini bizden.
biz bittik.
bugünkü yazdıklarında şaşırtın beni.
kardeşime de mesaj atma.
yarın dershanenin çıkışına falan da gelme.
yüzünü bile görmek istemiyorum. bıktırdın !

Farzet ki karşında O var demişsin de eyyyyy konu sahibi.
Ben şimdi burda , karşımda o varmış gibi Küfürleri Saydırırsam, banlanmayacağıma da söz verebilir misin?
Çünkü ben hayatımda onun kadar BİTİN YAVRUSU ( ) birisini görmedim de !

Bknz: Bitin yavrusunun sözlükteki diğer ismine.

Son düzenleme:

bu güzelmiş.. bitin yavrusu.. ay çok yaşa ya

bi kere dürüst olsan ne olur sanki sevgi dediğin bu kadar basitmi madem seviyorsun bu öfke nie neden ben seninle konuşamıyorum nerdesin şimdi yine bıraktın gittin beni ne zaman büyüyeceksin hiç sevgi kalmadı güven kalmadı sadece yaşıyorum seninle mecburiyetten

aşk yeterince haşmetli mi? peki niye hala yaş mendilim.. gözümde bişiler var nem gibi, aşk beni korur mu annem gibi? soruyorum sana yar ben kimim? görsen yüzümün o rengini tanıyamazsın şimdi söyle aşk bnm olur mu annem gibi.. bu hep sondu ve telkin ettim kendimi senin derdin neydi? özümde değildim aslen sinirli bu tavrım yanlış.. bana verdiğin her hüsranda tutamadığım tek dilimdi.

bugün sana haber vermeyen dışarı çıkabilirim napıyım sana hediye bakmaya çıkıyorummu diyim bak burdan haber verdim işte

sinirim gectı sana hade arayabılırsın artık,sen bi ara benı 1saat trip attıktan sonra sana ''aşkım''dicem.. biliorum ne zaman kavga etsek sana aşkım bebegim özledim vs kelimelerimi soylememi herseyden çok isteyip ''ohh nihayet bitanecıkte olsa özledim/aşkım dedin ''diosunnn ::))))

seviyorum seni eski dostumm
insanın çocukluk arkadaşı,sürekli yanında taşıdığı gizli sandığı gibi:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…