Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok ayıp ettin çooook, sana senin ona verdiğin zarar kadar kötülüğü dokunmamış bi insandan nefret ediyorsun, ve onun gıcıklığına bişeyler yapıyorsun
sanma ki yaptıklarına gıcık oluyorum, bana muhtaç olacağın, değerimi anlayacağın günü bekliyorum..................

Hehehehhee intikam zamanı!
Dün bayıldığına bugün hasret kalacaksın!!!

:) Çok güzel cümle. Malum sitede yazmam lazım :) Bu arada Laale, sana mesaj atmak istemiştim. Almıyorsun dışardan mesaj sanırım :) Yoksa ben mi göremedim msj butonunu

yazıklar olsun sana verdiğim emeklere... kim dolduruyor seni bu kadar bilmiyorum. iyi davranıyorum sakin sakin konuşuyorum sinirleniyorsun niye sakin davranıyorsun diye... insanlığını kaybetmiş insan müsbettesi...

tek hissetiğim hayal kırıklıgı ve yorgunluk...
en çok hangisi ağır basıyor bilmiyorum ama şehrin bana dar geldiği andayım
umarsızca severek geldiğim şehrine bakıyorum hayatımız gibi soğuk puslu sessiz
sahi ben bu şehre ne için gelmiştim? ne akla hizmet izmiri bıraktım dağın ortasına geldim? sahi aşkk neydii? sevgii neydi??
bir evladımız oldu diye sevinemedim.kucağımda cocuk beni nasıl aldattığını öğrendim.
gittimm dnöndüm derken eski sevgilinle görüştüğünü farkettim... dert babası kocam
derdime derman olmayı düşünemeyen umutsuz kocam..Allahından bulasın...
anam ölmüş babam ölmüş garibin biriyim diye tepeme bu kadar ...çmak zorundaydın...
tam herşey düzeldii dedim...elinde peçetelerle gecenin bir yarısı salonda bilgisayarda ruslarla sanal sex yaptıgını gördum.hani kendini hz.ömere benzetiyordun sen?onun mizacındaydın... keske o an geleydi hz. ömer bir sillee tokat geçireydi o yüzsüz yüzüne
doğum günümde aldıgım acıı hediyem icin tesekkur etmeliyim belkide ben mi yetinemiyom yoksa anlamadım ki?
gittim döndüm geldim gittim derken kazayla kaldıgım hamileliğe ha bikere sevineydinn.
bir sevinç belirtisi göstereydinn...bukadar mı odunsunn...
sıkıntıdan bebeğimde düştüü şimdii... hiç değilse birkere üzüldüm deseydin..yalandan yaaa gercektenn değillll....elinde bilgisayar yatagın icinde oturup ruslarla chat yapmaktan nasılll bir haz alıyorsun anlamıyorum ki...ben orda agrıdan geberirkenn sen uckurunu düşünüyorsun...
karım bebegini kaybetti evde yatsın dinlensin demezsin ananlaa ablanaa gezmeyee gidersinn...sen içerde maç izlersin ben arka odada karanlıkta acımı yaşarım.kaynana desen zaten umrumu ondan mutlusu yookk...
sahii ben bu hayata ne içinnn gelmiştim???
ayrılmak istedimm gidecek yeer yook.nereye gideceksinn uvey anana mı gidiceksin iki gun duramazsın sen orda diyorsunn..biliyorsun caresizliğimi amaa bilmiyorsun bir tek şeyiii!!!!!!!!
Allah garip kulunun kalbinde tecelli eder daima.. ve elbett sende bigunn göreceksin..
cok sevdiğinn ailende...
ben aile olmayı kalabalığı konusmayı seven biriydim hıhhh insanlardan nefret eder oldum sayenizde.kendimi unuttum...
bokunda boncuk mu vardi bilmiyorum ailen tependen inmiyor ama haline bakıyorumda ciğeri 5 kurus edecek adam değilmişin bee...
hani ayrılalım diyee hocalara gitmişşti ailen somya yataklar verdiler yatalım diyee.altındaki tahtalaraa cin tayfalarının isimlerini döşemişler aklımı kacırayımda senden ayrılayım diyee... basıma musallat ettiler bide o seylerii ugrastırdılar beni
senn bir gr değecekk olaydındaa benn gene mucadele ettigime yanmazdımmm
amaa senin ellle tutulur yanın kalmamıss artıkk benimde gucum
ne gidebiliyorumm yerim yokk ne kalabiliyorumm tahammulum yokk..
sen 2 sene flört edip sefkatli merhametli sessiz sakinn uysal evcimek görerek kandıgımm adamm..evlendikten sonra bana ne de guzel deyiverdinn
öyle yapmasam benle hayatta evlenmezdin diye...
dünyaa yalan üzerine gidiyorr.insanlarr cinlerle seytanlarla yuva yıkmaya calısıyor.
canlarımıza kastetiyor.. akıll almıss basını kalpten kacmakk istiyorr
söylee şimdi bana benn ne yapmalıyım...

Sevdiğiimmmmmmmmm Bana bıcır bıcır sarılmalarına ölürüüümmmm miniğim diye seviyosun ya hani benii amaa benn kocamaaaannnn bi yürekle aşıığım sanaaa Bi öpüşün bi sevişin herşeyi silip geçiyoo, o aldığım güçle dünyayı bileeem ele geçirebilirim doğumgüünüsünde hava inşallah güzel olur seninle yıldızların altında dans etmek istiyorum

ben özliycem ama sen hiç bilmeyeceksin !
sonra özlemeye de alışıcam bunu da bilmiceksin.
sonra seni unutucam işte bunu göreceksin.

sevmiyorsun artık değil mi?
hala ne için çırpınıyoruz biz?

evlılık askıda olduruo sevgıyıde derlerdıde ınanmazdım...
saygıyıda bıtırıomusss...ılgıye ıhtıyacım var dıorum anlamıosunnnn
alınganım bu aralar dıorum umrunda dıılll..
sen artık benı hıcmı hıc sevmıosunnnnnnnnnnnnn
lanet olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

dikbaslı,tahammulsuz,inatcıyımmmmm eveeeeettttt çekemiyorsan git kardesım senı tutan mı vaaarrrrr !!!!!!!!!!!!!! hayret bişeeeyyyy yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…