Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
özür dilerim Bitanem hatamın farkındayım telefonu yüzüne kapatmamalıydım ama sende gülmeseydin o an çok kırıldım ne yapim hadi arada barısalım seni çok özledim

Son düzenleme:
Pişman değilim. Mutlu da değilim.
Sadece bir merak var o kadar.
Öğrenebilecek miyim merak ediyorum.

özür dilerim Bitanem hatamın farkındayım telefonu yüzüne kapatmamalıydım ama sende gülmeseydin o an çok kırıldım ne yapim hadi arada barısalım seni çok özledim

iyi ki konustuk sevgilim moralim yerine geldi!!!! seni çoookkkkkk seviyorum yarın 13:00'da geliyosun sarılıp öpcem seni doya doya sarılıp kokunu içime çekimde özlemimde azalsn

Beni seni sevmemekle suçlardın hatta gözümün dışarda olduğunu ima ederdin? Benim hayatım da 3 yıldır kimse olmadı.. Herkesi bensiz yaşayamayacağına inandıran (beni değil) sen geçen hafta evlendin.. Vicdanen rahatmısın?

Bekliyoruuumm. Bu fırsat bi daha zor geçer elimize. Gel hemen de konuşalım tatlışş.

Kardeşim sen düşünceden ibaretsin.
Geriye kalan et ve kemiksin.
Gül düşünürsün, gülistan olursun.
Diken düşünürsün, dikenlik olursun

lehime olan bir şeyi aleyhime çevirdim ya bravo bana
sabrım tükeniyor,her geçen gün her olan olay her düşüncesiz patavatsız hareket batıyor büyüyor gözümde,her ısrarcı davranış boğuyor beni..sen yine yoksun...sensiz bu bayram öyle zor geçti ki her an gözlerim doludoluydu,gittiğimiz yerlerde daha önceki bayramlar geldi gözümün önüne...
dayanamıyorum,tutunacak bir dalım yok

Hala anneannende oturuyor olamazsın di mi? Beni çıldırtma!!

oyyy sen bugün çok yorulmuştursun kesin kıyamam
ne kadar uzağa gitmişsiniz bir kurban için neden acaba ki?:103:

Kocacim Annenden okadar gicik oLuyorumki, bugün Bayramlasmaya gec gittigim icin ve sen geLmedigin icin nasiL surat asti demiii... Bende 1 Saat oturup geLdimm... Iyiki Ana Kuzusu deyiLsin yoKsa valla hic cekemez birinci yilimizi doLdurmadan ayriLirdimmm valllaaaaaaaaa AAAAAAAAA bidaha dünyaya gelirsem ve evLenirsem annesi oLmayan birini alacam haberin olsun kocacim...

KAYNANAAAA

Kaynana artik kendini övmeyi birak ay ben böyledim ay ben söyleydim biktim senin bos bos övmeleriniii, Annemin Anneligini bilmesem seni dünyanin en iyi Annesi sanacam ay okadar baydinki biktim resmen artik ya allahdan pas vermiyorum sana sende anliyorsun bunu resmen bunalim geciriroyrum senin yüzünden hic tahamüllüm yook bide o yalakalik yapiyosun yaa ay gelinlerim ay sunlarim bunlarimmm Baskalari geldimi bos bos bizimle hava atiyosun ya hic cekilmiyorsun!!!!!!!!!!!! Catla Patla birde oglunu aldimmmmmmmmmmmmmmmmmmm OH OH OH

Bana benzetildiğin için havaya girmişsin de sen benim kadar güzel olamazsın.
Andırıyorsun sadece. O da beyaz tenlerimiz ve koyu renk saçlarımız nedeniyle ilk bakışta olan bi şey.
Ama ten rengin çok güzel beyaz beyaz oohhh... O anlamda bir dediğim yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…