Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yine bize yollar,yine bize hasret...

olsun sevgilim şunun şurasında 9 güncük bişiiiiiiii
hemmeeeennn geçer kiiiiii

dün yolcu ederken dedim ki; 'iyi ki seviyosun be onu,iyi ki yanında,iyi ki 'O'nunlasın..Çünkü o 'AŞK' dedim,AŞK O!'

bir rüyadır gidiyo ben de yazıym dedim.1 ay boyunca rüyalarımda gördüm seni.gercek hayattaki gibi tanışmaya calıştık beceremedik.oyun oynadık,sevgili olduk,küstük,barıştık
son rüyamda da ayrıldık.1 ay boyunca ben hic uyumadım sanki geceleri sürekli seninle konuştum.gercek hayatta konuşamıyoruz ya orda anlaşmaya çalıştım senle.
rüyalarım gercek oldu
bi tek şey dışında
bi türlü iletişim kuramadık senle
dün bitti işte
ve son rüyamda da birbirimizin yüzüne bile bakmadık bu gece
ne hissettiğimi bilmiyorum
tek üzüldüğüm şey o doğru kişiyi beklerken sen anlık bi hata oldun benim için
biraz zaman geçsin neyin ne olduğunu daha net görücem şuan bi boşluktayım
tek isteğim 1 ay önceki -aslında kendi ördüğü duvarlarında daha mutlu olan- keklik

Yerli yabancı bütün bilim adamlarına buradan sesleniyorum. Uzayda koloni kuracak seviyeye geldiniz, gribe bir çare bulamıyorsunuz. Öf.

Umarım sana güzel haberlerle gelirim arkadaşım. Öyle çok istiyorum ki bunu! :/ Çok telaşlıyım.

Hıı şimdi ben onun sen olduğunu anlamadım.. hiiiiç belli olmuyor inan. Şimdi bişey demiyorum arife arife sevap yani canım. Takıl biraz. Ama kandırma kendini bitmedim,görüyorsun :)

Gördün mü acaba. :18::18:

Gördüysen tepkin ne oldu, ne hissettin o kadar merak ediyorum ki.

Yakında öğreneceğim, inşallah.

Hiç öğrenmeme gibi bir durumum olmasın ama tamam mı.

((( Lütfen görmemiş ol lütfen. O yüzden böyle kalsın tamam mı. (((
Yoksa çok üzülürüm.
Tam da arife üzeri, nete girememişsindir di mi? Buna inanmak istiyorum.

siskom bencede bulusalim ama bugün imkansiz
ama bakalim belkide bir sekilde ayarlayabilirim

Özür dilerim... Seninle her yere gelirim diyemediğim için - Hayatından korktuğum için... :85::85:

Bugün çok keyifliiiiiiiiiiiiiiisin asker paşaaaaaaaaaaaaaaam ohhhhhhhhhhhh hürgeneralliğe doğru gıdıyoruz bız keyıflı olmuyalımda kım olsun dimi
Yarın sizden süslü püslü koç gelıcekkkkkkkkkk ama sen olmuycan aşkım uzulmuyorum artık nasılsa cok az kaldı foto cekınıp hemencek atarım
Seni kocaman seviyorum

Özür dilerim... Seninle her yere gelirim diyemediğim için - Hayatından korktuğum için... :85::85:

bizene oraya gelenlerden ben seni istiyorum bırak hadi onları bak ben seni ne kadar özledim :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…