Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sınırlar çizmem gerekiyormuş,bir kere daha anımsattın arkadaşım sağol...zırhıma bürünmeyi seviyorum sayenizdeee

ya sen?sana nasıl yaklaşacağımı bilemiyorum...içimin bir yanı "öz"üne dön derken bir yanı haraketlerini sinirce buluyor
bazen güzel şeyler söylemek geliyor içimden sana evet bende kendime inanamıyorum..

çok sevmişim ben seni.
şuan nasıl özlediğimi bilsen halime ağlardın
dün senin için ağlayacaktım ama yapamadım. akmadı gözyaşlarım.
acı büyük olunca gözlerden yaş gelmez derler.
en büyük acımsın ! bilmiyorsun...

kardeşimi aramamanı söylemiştim !
ben bi karar varınca arıycam seni.
gerçi benim kararım belli ya. neyse...

Sen sadece kendi tarafinda mi engeller var saniyorsun? :26:
Ben neleri göze aldim, aliyorum unuttun heralde? :105:
Ama herseye ragmen degecek biliyorum, yasadigimiz herseyin bir anlami var.

ne bu şimdi ya...
hayatımda değer verdiklerim teker teker gidiyor...
ben mi tahammülsüzüm yoksa kötü gün dostu gerçekten az mı?
hayatıma yeni insanlarda giriyor...
ama kimse kalıcı değil ki!!!
peki ben niye bunu ilk başlatan insanı düşünüyorum...
sanki o gidince benim insanlara olan hoşgörümü de götürdü...
garip...

Gönül defterime yetmiyor kalem, dırdırınla harap oldu, yıkıldı yuvam... Gözüyle gülmekte bütün elalem, al aşkını sok gözüne gözüne.

biliyorum kızdın ve telide buyüzden kapadın...
ama ben senin kadar güzel ifade edemiyorumki duygularımı
ama eğer telin açık olup msjı görseydin sevinicektin... artık nezaman alırsan ozaman sevinirsin bişey diyemicem

Mutluyum....
Çünkü; yol yakınken dönüşlerim var.
Huzuruma şaşırmayın!
Çünkü yarıyolda duranlardan koşar adım gitmişliğim var...
Kızmayın aşktan caymışlığıma, Benim karşıdan tanımama gibi bir özrüm var.. Gelsin hayat bildiği gibi, Elinde ne varsa hayata dair, Ötesi hiçbir şey ya da vesair.....
Hani demiş ya şair, ''Mutluluğu sende bulan senindir'' gerisi MİSAFİR ...............

aşkım...her şeyim...zekisin,espirilisin,iyi bir işin var,ailen süper,elit tanıdıkların var,yaşam standartın,kendini geliştirmeye istekli oluşun,olgunluğun,karakterli bir insan oluşun,dine bakış açın,memleketin...her şeyin mükemmel...ama ben olmaz hatalar yaptım...sert,soğuk,ısrarcı,yargılayıcı davrandım sana karşı...üzgünüm...keşke beni yakından tanıyıp öyle bir insan olmadığımı görseydin...ha bu arada yaşın ve tipin de süper...öl de öleyim...keşke bilsen seni ne kadar sevebileceğimi...

offfffffffff başım çatlıyo
sıkıntım başa vurdu ne güzel dimi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…