Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayatta hiç birşeyim az olmadı senin kadar ve hiç bir şeyi özlemedim seni özlediğim kadar...

sana hediye hazırlıyorum umarım hoşuna gider birden bire bu gece aklıma geldi ve uğraşmaya başladım

ama ama
mesajına cevap atmasam da
aramanı istiyorum ben
hem de kendime bile itiraf etmekte zorlanırken

Sevdiklerimizin ve seveceklerimizin adları taa başından yazılmıştır kalbimize ve onları bulana dek savaşırız bu karmaşık tutkular çemberinde...
Seni ilk kez gördüğümde sanki bir yerlerden hatırlıyodum.. Çok seviyorum içimden gele gele.. doya doyaa..

İyi ki ayrılmışım, iyi ki iyi ki... Iıyyyyyyyykkkkkk...
Nefret ediyorum senden artık. İğreniyorum çok.
Sen beni düşünüyorsun ama di mi hep hep hep... Devam et. Salak!

Senle de, sensiz de mutsuzum. E ben napacağım ki o zaman?

sevgilim, bakma yanında üzülmüyormuş gibi göründüğüme, neşeme, enerjime, pozitif düşüncelerime. yanından ayrılınca iki gözüm iki çeşme ağlıyorum ben. 15 ay ne yaparım.. hiç bilmiyorum..

aldıgın bu kadar ah' la nasıl yasayacaksın...ömür boyu benım gıbı sende mutsuz ol
benı kaybettın artık sen cok bekleyeceksınn...

sensızlıkmı yapamam sevgili ela gozlerını gormeden yapamam kokunu duymadan tenını hıssetmeden yapamam.sende bensız olamazsın bılırım mutlulugum mutlulugun sen oğrettın herseyı bana ayaklarımın ustunde durmayı gülmeyi hayatı aşkı öğrettın en onemlısı.sevıyorum senı ayva göbeklım.

[ı]en kalabalık caddelerde gezerken anladım yanlız oldugumu
onlar el eleydı...
Benım ıse ellerım ceplerımde...
[/ı]

Son düzenleme:
güne seni düşünerek başlamak gibisi var mı?

hayatımda verdiğim en doğru kararsın sen!

en anlamlı tesadüf, en güzel duanın kabulü

SENİ SEVİYORUMMMMMMM ÇOOOOK SEVİYORUMMMM

beni ağlattığın günlerin hesabı çıkacaktır elbet.
ilahi adalet diye birşey duydun dimi ? işte tecelli edicek birgün.
ama geç olucak, ama güç olucak.
elbette olucak biliyorum.
ama o zaman ben olmıycam.

Son düzenleme:
Kimbilir ne yapıyosundur şimdi?
Yüzündeki ifadeyi, bakışlarındaki yansımaları ve baktığın yeri bile merak ediyorum

sana melıhat gülses ten kapın her caldıgında yı armagan edıyorum dınledıkce benı hatırla pıslık ınsannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…