Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Mademki benli hayat sana kafes kadar dar,.. Uzaklaş ellerimden uçabildiğin kadar.. Hadi git benden sana dilediğince izin.. öyle bi uzaklaşki karda kalmasın izin... Sanırlarki sen beni biricik yar saymıştın.. Oysaki hep yedekte hep elde var saymıştın.. Hadi git ne bi adres ne bi hatıra bırak zannetmeki pişmanlık mutluluk kadar ırak..

Amacın ne?
"Seni seviyorum"dan daha da özel bir cümle daha var..."Sana güveniyorum"... Çünkü herkes herkesi sevebiliyor ama herkese güvenemiyor... öyle değil mi?

Değiştiğini görmek çok güzel.
Bir de, keşke yanında olmadığımda da hissettirsen bu tatlı sıcaklığını

yağızım...genç adam...seviyorum seni...eğer istesen tüm ömrümü yoluna sermeye razıyım...memleketimi,okulumu,dostlarımı,ailemi her şeyi göze alarak...ama sen...

Gidecek misin sahiden?..
O şehri birlikte görmeyi düşlüyordum oysa ben

ne kadar da garip bir durumda hissediyorum kendimi...
sana yazmak istemiyorum.
ama ne düşündüğünü merak ediyorum.
basit bir merak mı bu?
bilmiyorum.
kimbilir kimler var aklında...
bense gündüz uyusam bile rüyalarımda seni görüyorum.
ama acı vermiyor artık.
kendine iyi bak, güzel gözler...

sinir geldi artık ya...
eminim burada yapacak başka bir şey olmadığı için bu kadar aklımdasın...
bizim kızlara söyleyeyim altın günü filan yapalım.

Sen ne güzel bi Dost'sun öylee.. Demeden anlıyosun halimi.. İnsan msn yazışından bile ruh halini nasıl anlar bilemiyorum ,peri misin nesin sen bebilop? Şanslıyım beenn çok şansllıı hem Aşk'ta hem Dost'ta hem Ailede Bin şükür sana Allah'ım..

umarım bitmez umarım benim için bu gece bişeyler yaparsın umarım

Kaç zaman geçti gitti ikimizden... özür dilerim seni üzdüysem, sadece dinle şimdi bunlar geldi içimden

Bu akşam seni çook özledimm...

Hiç inanmıyorum. İnancım tamamen bitti şu an. Tam da şu anda bitti.
Asla diyebilirim artık. :s Hiç bu kadar ümitsiz olmamıştım. :s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…