Sürekli düşünüyordum...
Seni özledim mi diye?
Cevabını bulamamıştım.
Az önce günler sonra seninle gözgöze geldiğimde yine yokladım yüreğimi.
Yürek çıt çıkarmadı.
Niye ki?
Neden ki?
İçimde bir acı,böyle yüreğim kesilmiş gibi,kanlar akıyor gibi...
Bir yorgunluk, bir mutsuzluk ve umutsuzluk geleceğe dair...
Neden bizi kurtaramıyorsun, güçlü olup sonuna kadar hırslı olup, elinden geleni yapmıyorsun...
Neden önüme hep belirsizlikleri çıkarıyorsun, tamam şu anda bir sebebin var
ama ya öncesi neydi...hep son ana bırakma durumu...
off bilmiyorum, hayat herkese eşit davranmıyor galiba
neydi benim suçum,ben hiçbirşey istemedim oysaki,ama ben istemedikçe seninde işine geliyor sanki...
her yükü benim omuzlarıma yüklüyorsun ve ben yoruldum artık çok
Bayılıyorsun di mi beni kızdırmaya?
Güzeller güzeli yüzüm düşünce pervane oluyorsun etrafımda!
İlla ki s s kuralı mı oynanacak şu yalan dünyada?
Yazık ediyorsun gençliğimize çok yazık!
evet uzun zamandır senin için yazmadım ama yazma vakti geldi sanırım... dün haberlerini arkadaşlarından aldım....
beni hiç sormamışsın, benimle ilgili hiç konuşmamışsın, adımı ağzına almamışsın...
e ne yapayım?
oturup ağlayımmı? ben sormadım muhabbet açıldıda, oda söyledi "senin hakkında ne düşündüğünü hiç bilmiyorum çünkü senden hiç bahsetmedi" dedi...
napabilirimki, baştan sona yanlıştın insan olmayı, insan yerine konmayı bile haketmedin...
ki ben seni insan yerine de koydum... sana ve ailene değerde verdim
pişmanmıyım? bilmiyorumki? sana fırsat vermeden ben ayrılamadığım için pişmanım...
hastayken hergün hastaneye gelip başında beklediğim için pişman değilim...
yada annene babana yaptığım iyiylikler için pişman değilim...
ablana yaptığım güzellikler için pişman değilim...
onlara gösterdiğim saygı karşısında hakaret gördüm ama gösterdiğim saygıdan dolayı pişman değilim...
sana verdiğim değer karşılığında büyük kazıklar yedim ama bundan da pişman değilim...
bu benim karakterimdi, ben insandım, insanlık yaptım... ben buyum, sen veya başkası çoğu kişiye yapcağımda buydu zaten
neden pişman değilim biliyormusun? ben bu iyilikleri yapmasaydım mazlum olamazdım...
sende ozaman zalim olamazdın.... bende bigün çok pişman olcağının umuduyla bekleyemezdim...
tek tesellim bu çünkü... Allahıma bukadar bağlanamazdım... ona sığınamazdım...
bana yaptığın en büyük iyilik beni bırakıp gitmekti, zamanla atlatıcam bunu merak etme...
aklımı kaybetmedim senin gibi... sigaraya vurmadım kendimi senin gibi...
dua kitabına vurdum kendimi... Allah aşkında buldum gerçek aşkı... tek gerçek O artık benim için...
ben belki sana yaptıklarım karşılığında senden ve ailenden gördüklerim karşısında acı çekicem hep biliyorum ama oda geçicek...
Rabbimin izniyle karşıma çıkaracağı hayırlı insan bana seni değil bu acıları unutturucak...
çünkü ben seni çoktan unuttum...
ne zaman evlenme teklif edip yuvamızı kurcaksın allahın kaplumbağası allahın kağnısı sinir oluyorum sana kac yıl oldu az bıraz o koca poponu kaldır da bıraz aılen dısında bızım aılemız ıcın ugrassssss
bazen bi koşu bandının üzerinde yürüyüp yürüyüp hiç yola alamamışım gibi hissediyorum hayatımda ne bir ilerleme gittikçe sadece değişen şey yorulan bacaklarım ne ye çaba neye bu amaç boşa sadece boşa
Gerçekten beddua etmekten alamıyorum kendimi.
İstem dışı yani. Allah belanı versin! Daha önce de demiştim ama bi daha diyorum.
Pislik! Düşüncesiz , bencil yaratık.
Neyse ki Allah'ın sevgili kuluyum, iyi bir insanım da seninle batmadım bi pisliğe.
sabah ezanında kalktım dua ettim günün birinde pişman ol, Allahından bul diye.
eskisi kadar aklıma gelmiyorsun biliyor musun ?
gelsende midemi bulandıyorsun.
bu mecaz anlamında değil. gerçekten midem bulanıyor.
geçecek, gidecek.
şimdi çok kötü günler yaşıyorum.
ailem, ben darmadağınık.
ama Allah büyük. bekliyorum...
Biliyorum eskiden yaptığım hatalar yüzünden bana kızgınsın , kırgınsın
Ama ben seni çok seviyorum , çok hemde
Hergün iş yerinin önünden geçiyorum , yine seni sigara içerken görmek için neler vermezdim
Halbuki sigara içiyorsun diye ne çok kızardım sana...