Popüler Konu Farzet ki "O" burayı okuyacak

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herşey düzelsin artık kendine çeki düzen ver üzme ailemi,üzme beni ağlatma biz senin iyiliğin için uğraşıyoruz yapma bize bunları yapma

Uzatıyosun dediğimde kızıyosun ama gerçekten uzatıyosuunn, hadi uzatmaa :26:

oyyy benim aşkım kızçesini büyütmüş de öğretmen yapmış da öğretmenler gününü mü kutlarmışşş
valla annişkom bile unuttu, sen de unutsaydın darılırdım haa
sen de mezun ol artık sevgilim, aa yakında öğrenci öğretmen ilişkisi yaşıcaz

Seni yaptığın bütün hatalara rağmen unutamamak en acı şey. Hala bir gün hatanı anlarda dönersin diye umut ediyorum, affettir artık kendini üzme daha çok beni

Kuzenin benim için neler dedi çok merak ediyorum aslında...
Bakma çaktırmadığıma...
Ama o kadar heyecan verici bir olaymış ki ailenden birinin beni incelemesi...

Önemli değilmiş gibi yapıyorum

Ama bilesin sabrım taştı taşacak

Sen ugrunda herseyı yapabılecegım,herseyı goze alabılecegım bırısın.Dunde yanımdaydın,bugunde yanımdasın,yarında yanımda olacaksın.Varlıgın,kalbının benımle olusu aramızda km'ler olmasına ragmen benı mutlu edebılıyor,ıcımı huzurla doldurabılıyor.Cok sey yasadık,cok zor gunler atlattık ama yıne yenıden bırlıkteyız.Hıc ayrılmadık aslında bız.Bırbırımız ıcın yaratıldıgımız gercektende dogru.Hayatımın aşkı SENI COK SEVIYORUM..

Son düzenleme:
Kaale alınacak bir dokundurma söz konusu burada.
Amma velakin sen görmezden geliyorsun.
İyi öyle yap aferin.
Dinleme sen beni.
Sana göre ben olayı büyütüyorum...

Özledim Sanki ne vardı da orda gelmedin yanıma gittin bana o kadar uzak yerlerde iş buldun anlayamıyorum

yok mu bu işin bir kolayı...
niye her şey bu kadar zor olmak zorunda???

Yapsam mı aklımdakini bu mübarek cuma gününde, bilmem ki... :44::44:

Ah sevgilim, ayrılık trenini çoktan kaçırmadık mı biz? Bulup bulup kaybetme oyunlarını çoktan tüketmedik mi? O dünyevi aşk oyunlarından, kıskandırmalardan, kaçamaklardan çoktan vazgeçmedik mi? Birbirimizi en ağır ihanetlerde sınamadık mı? Anlamadın mı artık, varlığım sana acı vermek için değil... Sadece seni sevmek için yaşadım ben!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…